ponosan otac

Ćerka Tihomira Stanića se bori za ljudska prava, pomaže beskućnicima: Upoznajte Milenu - Hanu, devojku jasnog stava

1

Glumac je odmah pohvalio naslednicu putem socijalne platforme, a video je za nekoliko sati postao viralan.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Istaknuti sprski glumac Tihomir Tika Stanić ponosan je otac dve čerke, Sofije - Nađe i Milene - Hane, a njihovim uspesima neretko se pohvali javno.

 

Kao po običaju, glumac je putem svog Instagram profila podelio video u kojem njegova naslednica govori o svom angažmanu u okviru humanitarne kuhinje koja pomaže najugroženijima.

 

Milena je istakla da je godinama aktivistkinja, a ovim rečima opisala je akciju.

 

 Obroke delimo na punktu kod Vukovog spomenika ili na nekoj od obližnjih pijaca komšijama za koje znamo da nemaju, ili u neformalnim romskim naseljima. Dajemo obrok svima koji dođu na punkt, ne tražimo nikakvu legitimaciju da su primaoci socijalne pomoći. Nema nikakvih uslova jer smatramo da je hrana osnovno ljudsko pravo, a ne nešto što neko treba da zasluži. Svako ima pravo da jede ― otkrila je Milena i dodala:

 

Milena Stanić
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/FONET

 

 Nije poenta da bogati daju milostinju siromašnima, nego da svi mi pomažemo jedni drugima. Ljudi koji su došli do ruba siromaštva ili beskućništva tu su igrom slučaja. Svi mi možemo da završimo na ulici završava Milena.

 

Podsetimo, Tihomir je tokom nedavnog gostovanja istakao kakav je njegov ljubavni status, s obzirom na to da se u medijima dosta nagađalo o ovoj temi.

 

 Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je ― rekao je u svom maniru u emisiji "Šok tok".

 

Tihomir Stanić
foto: Dragana Udovičić

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker