ONA JE PREDUZELA VELIKI KORAK

Upoznala ga je s 15 godina i rešila da se BORI za tu vezu: Kako je počela ljubavna priča Dženi Martin i Uroša Jovčića?

0

Popularni film Montevideo, a potom i seriju, pratila je cela nacija, a ovaj projekat je nekim glumcima doneo i nove preokrete u životu.

foto: jenniimartin, Instagram
foto: jenniimartin, Instagram

Na snimanju Montevidea, mladi glumac Uroš Jovčić je upoznao Dženifer Martin, petnaestogodišnju devojku koja je glumila ćerku vlasnika hotela u kom je odsela fudbalska reprezentacija Jugoslavije.

 

Uroš je tada imao 21 godinu, pa su njih dvoje bili najmlađi u celoj ekipi i bilo je nekako logično da će se najviše družiti. 

 

Njihova veza je najpre bila na daljinu, a onda je Dženi rešila da se preseli u Beograd i izbori se za svoju ljubav. Za jako kratko vreme je postala omiljena na domaćoj javnoj sceni, a osim što je pevačica, ona je i jutjuberka.

 

Oni su od početka privlačili pažnju javnosti, pa su im mnogi i mnogo ranije predviđali brak.

 

Dženi Martin i Uroš Jovčič
foto: Instagram Printscreen

- Svi nas pitaju da li se uzimamo, da li stajemo na ludi kamen, kad ćemo, da li ćemo, jesam li kupio prsten. Nemam odgovor na ta pitanja. Ali priznajem da nikad nismo planirali svadbu. Jednom je neko nešto napisao o tome, ja sam nešto u šali prokomentarisao i ljudi su me zvali da mi čestitaju. Strašno sam sujeveran i ne bih da izbaksuziram nešto. Zasad nam je lepo ovako. I iskreno mislim da niko ne treba da zna koliko se Dženi i ja volimo, da li šaljemo srca jedno drugom u porukama i držimo li se za ruke. Važno je da nas dvoje znamo koliko nam je lepo - rekao je Uroš za Gloriju.

 

Uroš Jovčić, Dženi Martin i Uroš Jovčič, Dženi Martin
foto: jenniimartin, Instagram

Posle nekog vremena, Dženi je objavila fotografiju kojom je potvrdila da ju je glumac zaprosio, a suze tom prilikom nije mogla da sakrije.

 

- Rekla sam da ljubavi mog života - napisala je ona.

Sada, nove prelepe vesti su stigle iz njhovog doma. Dženi je otkrila kako ona i Uroš čekaju svoje prvo dete, a oduševljenje nije mogla da sakrije ni ovog puta.

 

makonda-tracker