znali su od prvog trenutka

Bio je s POZNATIM LEPOTICAMA, a ona je radila s njegovom TADAŠNJOM DEVOJKOM: Kako je Miša Dragičević zavoleo Olju Bacić?

1

Njihova ljubav se odvijala u skladu sa njihovom profesijom, pa je tako sve bilo baš kao na filmu.

foto: miodrag_misa_dragicevic/Instagram/printscreen
foto: miodrag_misa_dragicevic/Instagram/printscreen

Mladi glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Bacić su već nakon godinu dana veze rešili da se venčaju, a nedavno su proslavili i prvi rođendan svoje ćerke Vasijile.

 

Miodrag je brat poznate glumice Tamare Dragičević, a iako su i on i Olivera glumci, spojila ih je muzika, o čemu je Olja jednom prilikom i govorila.

 

- Nas dvoje smo se znali iz viđenja, povremeno bismo se našli u istom društvu, ali taj sudbonosni momenat prepoznavanja dogodio se u muzičkom studiju. Onog sekunda kad je ušao nekako sam znala da je on prava osoba za mene. Moram priznati da sam se malo uplašila, nije mi bilo baš svejedno. Svi mi imamo intuiciju i kad ti se dogodi nešto tako veliko, uplašiš se jer to ne očekuješ - ispričala je ona.

 

- Pogledao sam je i odmah znao da je neverovatna. Stvari su se zatim nizale spontano. Valjda to mora tako, da ti se desi u trenutku ili se ne desi uopšte. Vreme je relativna stvar - nadovezao se Miodrag.

Glumica se udala u osmom mesecu trudnoće, a dolaskom ćerke na svet , oboje su se sreli sa novim obavezama koje su postale rutina.

 

- Neispavani smo, ali nam je super, brzo smo učili. U početku nijedno od nas dvoje nije znalo da promeni pelenu, a sada nam je to prešlo u rutinu. Beba svakog dana nauči nešto novo, a i mi zajedno sa njom. Sve troje rastemo i razvijamo se - rekla je ona za Gloriju, nakon porođaja.

Ljubavni život mlade glumice nije bio inspirativan za javnost, dok je Miodrag bio poznat po vezi sa Ivom Ilinčić, a nakon raskida sa njom, otpočeo je romansu sa Leom Savin, ćerkom Egona Savina.

Zanimljivo je da su Miodrag i Iva u vreme dok su bili u vezi igrali u seriji "Žigosani u reketu", u kojoj je istovremeno glumila i Dragičevićeva sadašnja supruga Olivera.

 

 

makonda-tracker