BIO JE UPORAN

Posle prvog poljupca je dobio - ŠAMAR: Ljubav Slaviše i Tijane Čurović je preživela čak i RAZDVOJENOST od 7 godina

0

Poznati glumački par je obradovao širu javnost kada su nakon sedam godina od razvoda rešili da se pomire.

Slaviša i Tijana Čurović
Slaviša i Tijana Čurovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Slaviša Čurović je na jedan neočekivan način upoznao mladu glumicu Tijanu, koja tada nije ni slutila šta sve sudbina planira za njih dvoje. Slaviša i Tijana su se upoznali davne 2003. godine.

 

Spojilo ih je pozorište, a kako je Tijana jednom rekla, Slaviša nije odustajao čak ni zbog činjenice da je ona u to vreme imala drugog dečka.

 

- Supruga sam upoznala kad je došao da traži glumicu za predstavu Nikšićkog pozorišta, čiji je bio upravnik. Na preporuku profesora Feđe Stojanovića otišla sam tamo, a nakon što sam prihvatila ulogu u "Pretis loncu", ispratio me je do vrata i poljubio u ruku. Radeći zajedno tu predstavu, a kasnije i "Tramvaj zvani želja", zbližili smo se. Prvo smo se družili, a zatim su se rodile i emocije - ispričala je glumica jednom i otkrila kada je došlo do prvog poljupca.

 

- Sećam se da je bio vrlo uporan i da sam mu posle prvog poljupca opalila šamar, onako pozorišni, jer sam u to vreme imala drugog dečka. Međutim, on ni tada nije odustao. Pored upornosti, shvatila sam koliko smo nas dvoje jedno za drugo. Na dan mog diplomskog Slaviša je došao u Beograd. Otišli smo na ručak i on je samo u jednom trenutku stavio ruku ispod stola i pitao me je: 'Da li bi ti bila sa mnom onako... stalno?' Tada me je osvojio za ceo život - dodala je ona.

Već 2006. su organizovali venčanje koje je trajalo dva dana. Građansko su organizovali u Beogradu, dok su dan kasnije u Podgorici imali crkveno venčanje. Kasnije su dobili ćerku Taju, a razveli su se devet godina kasnije, međutim, ostali su u prijateljskim odnosima.

 

- Bez obzira na to što smo se razveli, Slaviša i ja ostali smo posvećeni roditelji. Zajedno gradimo Tajinu budućnost i pružamo joj beskrajno mnogo ljubavi. Svi imamo lep odnos, na šta sam veoma ponosna. Možda nas dvoje nismo više emotivni partneri, ali uvek ćemo ostati Tajini roditelji - rekla je Tijana u jednom intervjuu.

Slaviša nikada nije preterano govorio o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom rekao šta misli o braku i današnjem viđenju istog.

 

- U društvu gde je jednoj ženi važniji kućni ljubimac, pas, nego muž, možete očekivati samo debelu propast. U društvu gde je muškarcu važnija karijera od porodice, možete očekivati samo rasulo. Kada te dve stvari spojite, sa teškim sticanjem novaca, vi dobijete razvod - rekao je on.

 

Slaviša i Tijana Čurović sa ćerkom Tajom
Slaviša i Tijana Čurović sa ćerkom Tajomfoto: Instagram

Trebalo je da prođe sedam godina od razvoda, pa da Tijana i Slaviša shvate da su ipak suđeni jednom drugom. Nakon pomirenja samo kratko su potvrdili vesti, bez ikakvog dodatnog komentarisanja.

 

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas - ponovo smo svi zajedno - rekla je Tijana za Story.

 

 

makonda-tracker