skladan par

Godinama su u braku, imaju dva sina, a sada su konačno ZAJEDNO U JAVNOSTI: Pogledajte kako izgleda MUŽ Milene Predić

0

Uprkos činjenici da je godinama na javnoj sceni Milenu nismo često imali prilike da vidimo u javnosti 

foto: Instagram / milena.predic
foto: Instagram / milena.predic

Naša poznata glumica Milena Predić osvojila je srca publike brojnim ulogama, a svoj život drži daleko od očiju javnosti. Nju smo upoznali još pre 14 godina kada je odigrala maestralnu ulogu u filmu "Sveti Georgije ubiva aždahu".

 

Iako je tada pokazala izuzetno glumačko umeće glumica nakon toga nije dobijala ponude za uloge, ali se nedavno vratila na velika vrata i krenula ponovo da gradi glumačku karijeru. 

 

Tokom snimanja filma "Zona mrtvih" upoznala je sadašnjeg supruga, filmskog producenta Marka Jocića. Ubrzo se razvila velika ljubav prožeta međusobnim poverenjem koja traje do danas.

 

 

Iz te ljubavi poznati par dobio je sinove Savu i Iliju. Period njihovog odrastanja glumica je iskoristila da napravi predah od glume, jer joj je porodica bila na prvom mestu.

 

Prvu ulogu nakon duže pauze dobila je na filmu "Sveta Petka - Krst u pustinji" koja ju je ponovo vratila na glumački pijedestal. S obzirom da je Milena poslednjih nekoliko godina živela povučeno, u ilegali, o njenom privatnom životu se zna malo toga.

 

 

Uprkos tome što joj je suprug Marko Jocić dobro poznato ime u svetu glume gotovo nikada ih ne viđamo zajedno u javnosti. Ipak, to se promenilo pre nekoliko dana kada se ovaj interesantni par pojavio na jednom prestoničkom događaju.

 

Ovo je bila jedinstvena prilika da vidimo kako izgleda Marko, suprug naše poznate glumice. 

 

Milena i Marko su u braku godinama i imaju dva sina
Milena i Marko su u braku godinama i imaju dva sina foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

- Našla sam svoju srodnu dušu baš u profesiji, koja je specifična, nema klasično radno vreme i posao nam zapravo postane način življenja, jer ga, kad radimo na nekom projektu, u većini slučajeva “donosimo” kući. I brzo smo se navikli na to. Marko je i odrastao na taj način, potiče iz filmske porodice, njegov otac Slobodan Viki Jocić takođe je producent, a pokojna majka Vera bila je montažer, te je odrastao uz filmove, odlazio na setove, igrao se kraj kulisa.

 

Marko se jako retko pojavljuje u javnosti, ali je svima koji se bave filmom veoma poznat. 

 

 

- Odmalena sam bio inficiran filmom, kao klinac sam posećivao velike setove u studijima u Košutnjaku. Kad vidiš vitezove, kulise, lažne kuće, to deluje hipnotišuće, začarao me je filmski svet za čitav život. Naši sinovi su još mali, ali Savu sam već vodio na set, bio je na snimanju “Procepa” i video helijumske balone i razna rasvetna tela. Dopalo mu se sve to - rekao je ranije muž Milene Predić kojem je u tom periodu najteže padalo što zbog brojnih obaveza nije uspevao da sa porodicom provodi onoliko vremena koliko je i želeo.

 

 

makonda-tracker