vole se više nego prvog dana

Prvo su bili prijatelji, a DETALJ iz njihovog braka često IZNENAĐUJE ljude: Ljubavna priča Ane Pendić i njenog supruga

1

Poznata voditeljka je već godinama u braku, a njen privatni život je velika misterija za javnost.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Voditeljka Ana Pendić je godinama u skladnom braku sa Vojkanom Radošem, ali se trudi da ne odaje previše detalja iz njihovog privatnog života. Ipak, jednom prilikom je otkrila tajnu njihovog odnosa.

 

Oni imaju ćerku, a malo je poznato da su pre otpočinjanja veze, jako dugo bili prijatelji. O ljubavi sa Vojkanom ona govori jako retko, a kako i sama kaže, tajna njihovog odnosa je što prihvataju jedno drugo onakvim kakvi jesu.

 

- Kompromis je jedna od reči koju najviše prezirem u partnerskim odnosima. Potpuno je besmisleno da se vi zbog nekog menjate. Možete da se menjate zbog sebe, deteta, ali zbog partnera, nikad - iskrena je Ana.

 

Voditeljka je dodala i da, uprkos svim razlikama i promenama, svog supruga voli podjednako snažno, kao prvog dana.

 

- 10 godina smo u braku, a nekako imam utisak da smo bili sličniji na početku nego sad, sad imamo i neka različita interesovanja, ali to uspešno rešavamo. Mislim da je suštinski bitno da su neke važne stvari slične, kao što su vaspitanje, obrazovanje i slično. Ostale stvari i ne moraju da budu kompatibilne - zaključila je ona.

Jednom izjavom je posebno šokirala javnost, kada je otkrila kako njih dvoje doživljavaju izlazak u grad, te su mnogi osudili takav stav.

 

- Mi sad, na primer, izlazimo odvojeno. Nekim ljudima je to skandalozno što mi ne izlazimo zajedno. Pritom, on i ja potpuno drugačije doživljavamo noćni izlazak. Meni je to neka elegantna večera sa prijateljicama, a njemu je to kafana. A ljudi se skandalizuju, kao: kako vi to u braku, a izlazite odvojeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Podsetimo, iako je u petoj deceniji, Ana često oduševljava svojim izgledom, pa su tako fotografije sa jednog njenog porodičnog letovanja, bile glavna tema svih medija.

 

 

makonda-tracker