našli su se u specifičnoj situaciji

"Bila sam dete, nisam mu bila zanimljiva": Ilda Šaulić je svog supruga znala odmalena, a zavoleli su se GODINAMA kasnije

0

Ilda Šaulić je već godinama u skladnom braku, a njena ljubavna priča podseća na pravi film.

Ilda Šaulić
Ilda Šaulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan, iako su se znali celog života, ljubavnu vezu su otpočeli u zrelim godinama. Kako je sama otkrila, on nju u početku nije primećivao i bila je dete za njega.

 

Njihove dve porodice su se družile i ranije, ali Ilda kao devojčica nije zanimala Bojana. On je od nje stariji osam godina, što je u tom uzrastu velika razlika. Inače, danas oboje imaju život i u Americi, pa se tako Ilda tamo bavi tenisom, a nedavno je pokazala i delić svog raskošnog stana u Njujorku.

 

- Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela (Ildina sestra, prim. aut.), Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni - ispričala je ona jednom prilikom.

 

Ilda je rekla i da su njen otac Šaban i Bojanov bili jako dobri prijatelji.

 

- Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavoleo pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili - rekla je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Ilda i Bojan se godinama nisu videli, i tek kada su odlučili da odu na prijateljsku kafu, među njima su se pojavile emocije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

- Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo seli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan. Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, verujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogrešili. Za njega kažem da je moja druga polovina - rekla je Ilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Venčanje su organizovali na intimnoj ceremoniji u jednom beogradskom restoranu, a Ilda je tada bila u devetom mesecu trudnoće. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

 

 

makonda-tracker