šta vi mislite?

Nakon OPTUŽBI ZA SILOVANJE i razvoda, sledi novi obrt: Detalji razgovora IZ ZATVORA slavnog fudbalera i njegove supruge

0

Dani Alveš je jedan od najtrofejnijih fudbalera sveta koji se trenutno nalazi u zatvoru.

Dani Alveš se razvodi u zatvoru
Dani Alveš se razvodi u zatvorufoto: EPA-EFE/Fernando Bizerra

Najtrofejniji fudbaler na planeti, Brazilac Dani Alveš (39), završio je u pritvoru, nakon što je optužen za seksualni napad na jednu 23-godišnju devojku. Prema navodima žrtve, sve se desilo pretposlednjeg dana prošle godine u jednom klubu u Barseloni.

 

Slavni fudbaler je nekoliko puta menjao iskaz pred sudijom, najpre je govorio da devojku ni ne poznaje, da bi kasnije priznao kako su imali odnos, ali uz njen pristanak. Zbog svojih kontradiktornih izjava, on je zadržan u pritvoru, gde će čekati naredno ročište.

 

Nakon svega ovoga, u medijima se pojavila vest kako Danijeva supruga Hoana Sanc traži razvod braka, ali navodno, optužba za silovanje nije razlog.

 

- Znam ko je moj muž i znam da se prema svima odnosi s poštovanjem. Čak i kada me je upoznao, nije pokazao nikakvo nepoštovanje. Mnogo puta sam videla kako su žene prilazile mom mužu u VIP prostorijama, pokušavajući da ga zavedu pred mojim očima - rekla je ona nakon suprugovog hapšenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Ipak, ona je obrisala sve zajedničke fotografije i zbog neverstva koje je Dani priznao, želi da se razvede.

 

Dani Alveš
foto: EPA-EFE/Rungroj Yongrit

Sada su se pojavile nove informacije i njihovi telefonski razgovori jer, navodno, ona je preko telefona saopštila svoju odluku, dok joj je fudbaler odgovorio da ne želi da je izgubi. Između ostalog, on joj je poručio da je voli, a ne zna se kakve dalje korake će preuzeti Hoana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

 

 

makonda-tracker