ostali su u odličnim odnosima

Nekada je bila među omiljenim TV licima, zbog nje je ostavio misicu: Da li znate ko je bivša supruga Edina Škorića?

0

Nekadašnji odbojkaš Edin Škorić ostao je u odličnim odnosima sa bivšom suprugom i majkom svoje dece, Ivanom Nikolić.

Edin Škorić je više puta istakao da svoju bivšu suprugu neizmerno poštuje.
Edin Škorić je više puta istakao da svoju bivšu suprugu neizmerno poštuje.foto: Damir Dervišagić

Bivšeg odbojkaša Edina Škorića poslednjih godina ne viđamo često u javnosti. Ipak, on je bio neko uz koga su mnoge generacije odrastale i učestvovao je u mnogim uspesima muške odbojkaške reprezentacije.

 

Odbojkom se i dalje bavi te je otvorio školu odbojke u Beogradu gde pokušava da mlađim naraštajima prenese ljubav i tajne odbojke.

 

O njegovom trenutnom ljubavnom životu se malo zna, ali njegovu bivšu suprugu dobro pamtimo.

U pitanju je nekadašnja voditeljka i manekenka Ivana Nikolić.

 

Ona je zajedno sa svojom sestrom bliznakinjom Bojanom bila jedno od najpoznatijih "Pink" tv lica. Vodile su emisiju "City" i još nekoliko zabavnih emisija,a onda su se povukle iz javnog života i posvetile se porodicama.

 

Njena sestra Bojana je bila 15 godina u braku sa članom grupe "Beogradski sindikat" Ognjenom Jankovićem, ali su se nažalost nedavno razveli.

Sa druge strane Ivana je započela vezu sa Edinom Škorićem i o njihovoj ljubavi se dosta pisalo.

 

Tadašnji odbojkaš je zbog ljubavi prema Ivani raskinuo sa tadašnjom devojkom, misicom Jelenom Jakovljević i ubrzo su se venčali i dobili dvoje dece Andreu i Aleksu.

 

Mnogima su bili uzor za srećan brak, ali nažalost 2009. godine su se razveli. 

 

− Nažalost, tako je moralo da bude. Puklo je, i eto! Bilo mi je mnogo teško. Bez obzira na to što Edin i ja nismo imali veliku svađu i aferu, već smo se razišli sporazumno, to je bila naša zajednička odluka. Razvod je ogroman šok, to sam i sama uvidela. Jednostavno, pogubiš se malo. Pre svega, to je izgubljena bitka i moj veliki poraz jer u brak se ulazi sa željom da traje do kraja života. − ispričala je Ivana svojevremeno za domaće medije.

Edin i Ivana su ostali u odličnim odnosima i pravi su primer kako treba da se ponašaju dve odrasle osobe koje su stavile tačku na svoj brak.

 

Srećna sam što je taj čovek bio moj muž i što je otac moje dece. Ljubav koju smo osećali jedno prema drugom sada je promenila oblik, ali i dalje nas veže. On je normalan čovek, sa kojim je tako lako kominicirati i znam da ćemo zauvek biti prijatelji, kao što smo oduvek i bili. On je sada u Bukureštu, tamo igra i dolazi da vidi decu kad god može. Naravno, to nije toliko često koliko bi on i oni voleli, ali trudi se – ispričala je Ivana jedno mprilikom.

Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos s bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece – napisao je Edin svojevremeno na Tviteru, a svima je zapalo za oko kada je javno podržao Ivanu kada je istrčala Njujorški maraton.  

 

Znate ko je tatalni car? Moja bivša žena!", napisao je Edin na Tviteru. "Upravo je prošla kroz cilj NY maratona za 4.45h. Žena koja do pre par godina nije potrčala. Odlučila, bila dosledna i uspela. Bravo Ivana! Svaka čast! Naklon do poda! –

 

makonda-tracker