nije se tome nadao

Nakon optužbe: Supruga najtrofejnijeg fudbalera na planeti zatražila razvod, ali ne zbog navodnog silovanja

0

Dani Alveš je nakon optužbe za silovanje, dok čeka suđenje u zatvoru, dobio "pozdrave" od svoje supruge. 

Dani Alveš
Dani Alvešfoto: Mimmo Carriero/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najtrofejniji fudbaler na planeti, Brazilac Dani Alveš (39), završio je u pritvoru, nakon što je optužen za seksualni napad na jednu 23-godišnju devojku. Prema navodima žrtve, sve se desilo pretposlednjeg dana prošle godine u jednom klubu u Barseloni.

 

Pošto je Brazilac u više navrata menjao iskaz pred sudijom, vlasti su odlučile da mu ne omoguće da se brani sa slobode, pa fudbaler naredno ročište čeka u pritvoru.

 

Alveš je prvo rekao da je ne poznaje, da bi zatim priznao da su se sreli na kratko u toaletu, dok je na kraju priznao da su imali odnose, ali uz njen pristanak.

 

Španski mediji preneli su da je Dani Alveš "čvrsto uhvatio za ruku devojku i zahtevao da ga uhvati za međunožje, dvaput, iako se opirala".

 

 

Nakon toga je odvukao u toalet, gde je došlo do silovanja. Ukoliko se dokaže da je kriv, preti mu kazna od četiri do 12 godina zatvora.

 

Supruga slavnog fudbalera, španski model Hoana Sanc je preživlala ovih dana veoma teške trenurke. Prvo joj je preminila majka, da bi svega par dana kasnije saznala da joj je suprug optužen za silovanje.

 

– Molim predstavnike medija koji su ispred moje kuće da poštuju moju privatnost. Majka mi je umrla pre nedelju dana. Jedva da počinjem da shvatam da ona više nije ovde i već su počeli da me muče situacijom mog muža. Izgubila sam sva stuba svog života. Imajte malo saosećanja umesto što tražite vest u bolu drugih ljudi. Hvala vam - izjavila se lepa Španjolka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

Ipak, Hoana mu je jednom izjavom pružila podršku. Objasnila je da ne može da zamisli da je on tako nešto uradio.

 

- Znam ko je moj muž i znam da se prema svima odnosi s poštovanjem. Čak i kada me je upoznao, nije pokazao nikakvo nepoštovanje. Mnogo puta sam videla kako su žene prilazile mom mužu u VIP prostorijama, pokušavajući da ga zavedu pred mojim očima – izjavila je ona.

 

No, nakon toga je obrisala sve zajedničke fotografije sa svom Instagrama, a sada je, dok joj je suprug u zatvoru i čeka novo ročište, odlučila i da zatraži razvod.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

Kako su preneli španski mediji, Alveš je preko advokata obavešten da mu je supruga poslala "pozdrav" u vidu papira za razvod, ali da razlog za to nisu optužbe za silovanje. Razlog je to što je u međuvremenu priznao neverstvo, odnosno da je imao odnos sa pomenutom devojkom.

 

Alveš je inače imao prilku da se vidi sa svjom suprugom od kada je u pritvoru, ali je on tu mogućnost odbio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

 

-  Takođe mi kažu da se Džoana kaje zbog ovih prvih izjava u obrani svog dečka - preneli su španski mediji izjavu jedne poznanice od Alvešove supruge.

 

Inače, i meksička ekipa Pumas za koju je Alveš nastupao u trenutku navodnog napada, otkazala je ugovor igraču nakon svih ovih dešavanja.

 

 

makonda-tracker