u njima je bila iskrena

Šta kriju privatna pisma princeze Dajane? Da je OVO ZNALA, nikada ne bi pristala na RAZVOD OD ČARLSA

0

Princeza je u razdoblju od godinu dana poslala nekoliko pisama svojim bliskim prijateljima, a oni su odlučili da ta pisma prodaju na aukciji

foto: Mike Forster / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Mike Forster / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

U privatnim pismima koja su dospela u centar pažnje javnosti princeza Dajana je navodno napisala da nikada ne bi pristala na razvod od kralja Čarlsa da je znala kroz šta sve će morati da prođe.

 

Njena pisma biće prodata na aukciji za iznos od 90 hiljada funti. Ukupno 32 pisma i čestitke koje je napisala princeza Dajana između 1995. i 1996. godine biće postavljena na aukciju.

 

Pisma su bila namanjena njenim bliskim prijateljima Suzi i Tareku Kasemu, koji su odlučili da ih se "reše", jer su smatrali da je prevelika odgovornost da ih prenose na svoju decu.

 

 

Ipak, ona koja imaju najpoverljiviju sadržinu zadržaće za sebe. Sav prihod od prodaje pisama biće doniran u humanitarne svrhe.

 

U jednom od pisama koje je napisano 1996. godine priznala je da je zbog pritisaka sa svih strana morala da odustane od odlaska u operu.

 

- Proživljavam vrlo teške trenutke, a pritisak je ozbiljan i dolazi sa svih strana. Ponekad je preteško držati glavu uzdignutom, a danas sam na kolenima i samo žudim za tim da ovaj razvod prođe jer je cena ogromna - pisalo je u pismu.

 

Kakve tajne kriju privatna pisma princeze Dajane?
Kakve tajne kriju privatna pisma princeze Dajane?foto: Mike Forster/Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

U drugom je priznala da je prisluškuju.

 

- Da sam pre godinu dana znala šta ću doživeti prolazeći kroz ovaj razvod, nikad ne bih pristala na njega. To je tako teško i ružno - napisala je.

 

- Možda su me opisali kao leptira, ali ja zapravo ne želim da odletim iz ove divne porodice - napisala je u pismu dan nakon što je kraljica Elizabeta rekla njoj i Čarlsu da bi najbolje da se razvedu.

 

 

makonda-tracker