DANAS UŽIVAJU U LJUBAVI

Prvo su RASKINULI, a potom prijateljima priredili spektakl: Ko je žena kojoj je Vlado Georgiev pred matičarem rekao NE?

0

Godinama je važio za velikog zavodnika i neženju sve dok se nije pojavila ona.

Vlado Georgiev
Vlado Georgievfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od šarmantnijih pevača sa naših prostora je i sada miljenik žena, pa su se mnoge razočarale kada je konačno pronašao svoju mirnu luku.

 

Pričalo se i da mu se dopadala Nataša Bekvalac, a poznato je i da je čak sedam godina bio sa devojkom po imenu Irena Market kojoj je posvetio i svoj veliki hit. Ona se nakon raskida preselila u Ameriku i tamo udala, dok on zvanično ne želi da bude u braku.

 

Vlado Georgiev danas uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom Milicom Samrdžijom, sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu. Oni su se upoznali na snimanju spota za pesmu Iskreno, a iako su brzo otpočeli romansu, Georgiev se trudio da to što duže krije.

 

Uslikani su prvi put zajedno tokom leta 2014. godine u njegovom rodnom Herceg Novom, međutim, nakon toga je usledio i raskid. Kada je prošlo par meseci, Vlado i Milica su u Beogradu rešili da daju ljubavi još jednu šansu, a večiti neženja je tada rešio da se smiri.

Vlado je za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran, a goste su dočekali zajedno sa matičarkom. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu.

 

Jednom prilikom je pevač govorio o svojoj ljubavi sa Milicom za koju kaže da imaju potpuno isto razmišljanje.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - rekao je on.

 

Vlado je istakao da uprkos tome što ima decu, pokušava da živi svoj stari život, a da pritom njegovoj porodici ništa ne zafali i smatra kako je roditeljstvo jako težak zadatak i odgovoran posao, naročito u današnje vreme.

 

 

makonda-tracker