shvatio je da nisu jedno za drugo

Već su se čula svadbena zvona, a onda je usledio KRAJ: Ko je devojka koju je Mima Karadžić ostavio tik pred venčanje?

1

Te 2017. godine sve je išlo po planu, dok se samo dva dana pred svadbu par nije razišao 

foto: Instagram / Mima Karadžić
foto: Instagram / Mima Karadžić

Poznati glumac Milutin Mima Karadžić dugo je nosio titulu najpoželjnijeg neženje, a 2017. godine je planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mlađom Nevenom Matić.

 

Pripreme za taj veliki dan su tekle po planu sve dok se samo dva dana pred venčanje glumac nije predomislio i saopštio da nema ništa od svadbe.

 

Tada je, prema navodima Kurira, glumac je planirao da konačno izgovori sudbonosno „da“ svojoj devojci, ali do toga nije došlo, jer između njih "pukla tikva". Oni su samo dva dana pre venčanja raskinuli šestomesečnu vezu.

 

 

Ove navode potvrdio je i sam glumac:

 

- Upravo smo završili tu ljubavnu romansu. Eto, bilo je svega, ali sad je to to. Hvala vam na raspitivanju i lepim željama, ali idemo dalje u radne pobede - optimistično je rekao glumac, ne želeći da ulazi u detalje raskida, ali ni o propalom venčanju.

 

Mimin blizak prijatelj otkrio je da je skoro sve bilo spremno za svadbu, od koje nisu hteli da prave medijsku halabuku, ali ni on ne zna razlog zbog kog su Mima i Nevena stavili tačku na svoju ljubav.

 

 

Prema njegovim rečima sve je bilo spremno, ugovoreno, ali se među njima nešto dogodilo i rešili su da je ljubavi kraj.

 

- Maltene je sve bilo ugovoreno. Ceremonija je trebalo da bude krajem avgusta na Adi Bojani. Mima je bio siguran da je Nevena žena pored koje će provesti ostatak života. Upoznao ju je sa bratom Milanom Karadžićem, najužim članovima porodice i prijateljima. Svi su je bili već prihvatili kao snajku i samo su čekali pozivnice za venčanje. U poslednjem trenutku su odustali od veselja i Mima je ponovo slobodan strelac - ispričao je tada za Kurir izvor blizak poznatom glumcu. 

 

Mima Karadžić i njegova nesuđena supruga
Mima Karadžić i njegova nesuđena supruga foto: Aleksandar Jovanović

 

Da podsetimo, Mima nije oduvek bio slobodan strelac, kako ga je prijatelj nazvao. On je 1992. godine oženio glumicu, koleginicu Sunčicu Đurić

 

Venčanje se dogodilo na dan glumčeve krsne slave – Aranđelovdan, kum je bio Žarko Laušević. Njih dvoje su u braku bili oko nešto duže od dve godine. 

 

 

 

makonda-tracker