"LJUBAV ČINI DA OSEĆAŠ STVARI"

Nakon navoda da je u vezi s LEPOM TENISERKOM, on je zavoleo JOŠ LEPŠU Teodoru: Kako izgleda devojka Stefanosa Cicipasa?

0

Naš najbolji teniser Novak Đoković se bori za finale Austalijan Opena i svi se nadamo da će osvojiti svoju 22. grend slem titulu.

Stefanos Cicipas je prvi finalista Australijan Opena
Stefanos Cicipas je prvi finalista Australijan Openafoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković, ove godine igra fantastično na Austalijan Openu.To je njegov veliki povratak na ovaj turnir, nakon prošlogodišnje deportacije iz ove države.

 

Dok Novak čeka početak svog meča, prvi finalista je Grk Stefanos Cicipas, mladi teniser koji je od 2019. pravo otkrovenje u ovoj profesiji otkad je osvojio završni masters u Londonu i svima pokazao da je ozbiljna konkurencija najboljima.

 

Nakon što je posle drame savladao Hačanova, Cicipas je ponovo uspehom skrenuo pažnju na sebe, a to nas je podsetilo i na detalje njegovog privatnog života.

Te godine kada je "eksplodirao" kao teniser, Cicipas je zaintersovao javnost i svojim ljubavnim životom. Ne zna se da li je bilo zanimljivije to što se tako malo toga zna ili ono što se pretpostavljalo. Naime, svi su pisali o njegovoj navodnoj vezi sa teniserkom Marijom Sakari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

 

- Kada god pričam o njemu naježim se. Način na koji je igrao i kako je radio stvari, on je samo neverovatan igrač i nestvaran talenat. Mislim da je rođen da radi to, da bude taj teniser. Mislim da je to jer je mnogo radio i sigurna sam da će uspesti da ostvari mnogo lepih stvari. Nije teniser koji je zadovoljan dobrim rezultatom. Uvek želi više i uvek radi naporno. On ne leži na plaži i uživa samo jer je u top 10. Provešće sate na terenu, u teretani brinući o som telu. Zaista sam uživala u zajedničkom vremenu na Hopman Kupu - pogotovo na terenu, ali i van njega - govorila je Marija jednom prilikom o Stefanosu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Njihove mame su bile teniserke, pa se Marija i Stefanos znaju odmalena, a iako je ona demantovala njihovu vezu, sve je izgledalo potpuno drugačije. Ipak, na kraju, oni su ipak ostali prijatelji, a Cicipas je pokazao svoju devojku Teodoru Petalas.

- Bilo je potrebno vremena. Osećaj je magičan, otvara ti um za nešto novo posebno za mene. Ljubav čini da osećaš stvari i da vreme ide sporije - rekao je tada Grk.

Lepa Teodora ga prati na mečevima, putuju zajedno i reklo bi se da uživaju u ljubavi. Cicipas često objavljuje zajedničke fotografije, dok je njoj zaključan profil i ne želi da se eksponira u javnosti.

 

makonda-tracker