„OSEĆAJ JE MAGIČAN“

OTKRIVENA TAJNA VEZA! Novakov veliki rival Cicipas se zaljubio u slavnu lepoticu i NIKAD nije bio srećniji

0

Dugo su krili svoju ljubav.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Stefanos Cicipas (21) je bez svake sumnje najveće otkrovenje teniske sezone. Osvajanjem Završnog mastersa u Londonu je pokazao da njegovo vreme tek dolazi, a svetu je to bio poziv da proba da zaviri u njegovu privatnost. Onda je polako počelo da se nazire ko je njegove devojka.

 

Naime, britanski mediji su mišljenja da se zabavlja s Marijom Sakari (24), takođe teniskom zvezdom.

 

 

Ovo je jedna od igračica od koje se očekuju velike stvari u budućnosti, a ove godine je osvojila i prvu titulu pobedom nad Johanom Kontom u finalu Maroko opena i u ovom trenutku je 32. teniserska planete. Ona je spacijalista za šljaku, a obožava Serenu Vilijams, Rafaeala Nadala i Rodžera Federera.

Kao mlade grčke teniske zvezde njih dvoje imaju mnogo zajedničkih tema, čak i pre nego što su uplovili u profesionalne vode. Ova 24-godišnjakinja poznaje Stefanosa odmalena i objašnjava:

 

- Moja mama i njegova su bile teniserke. Naše mame se znaju i pre nego što su se udale, od kada su imale 15 godina. Pa, to je baš davno. Znamo Stefanos od detinjstva, ali smo igrali u različitim kategorijama. Od kada je krenuo da igra na istim turnirima kao i ja upoznala sam ga još bolje - rekla je Marija.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Cicipasova majka Julija je februara govorila da je njen sin i dalje slobodan, ali se to u međuvremenu čini se promenilo. To je i sam potvrdio:


- Bilo je potrebno vremena. Osećaj je magičan, otvara ti um za nešto novo posebno za mene. Ljubav čini da osećaš stvari i da vreme ide sporije - iskren je Grk.

 

 

Osvojio je turnir sledeće generacije pred Sakarijevom, a ona je tada rekla:

 

- Kada god pričam o njemu naježim se. Način na koji je igrao i kako je radio stvari, on je samo neverovatan igrač i nestvaran talenat. Mislim da je rođen da radi to, da bude taj teniser. Mislim da je to jer je mnogo radio i sigurna sam da će uspesti da ostvari mnogo lepih stvari. Nije teniser koji je zadovoljan dobrim rezultatom. Uvek želi više i uvek radi naporno. On ne leži na plaži i uživa samo jer je u top 10. Provešće sate na terenu, u teretani brinući o som telu. Zaista sam uživala u zajedničkom vremenu na Hopman Kupu - pogotovo na terenu, ali i van njega - zastala je, pa nastavila:

 

- Upoznali smo se malo bolje i mislim da ćemo se oboje sećati meča protiv Federera i Belinde Benčić veoma, veoma dobro. Bilo je to neverovatno iskustvo za nas - rekla je Sakarijeva.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Njih dvoje su uslikali zajedno na glamuroznoj večeri na Hopman kupu u Australiji na početku godine, kada su zajedno dobili pomenuti dvojac u dublu.

Takođe su bili snimljeni kako mnogo vremena provode zajedno na Italijan openu. Nakon meča u Majamiju kada je pobedio Leonarda Majera u martu, Cicipas je na kameri napisao MS95 što su mnogi protumačili kao: Marija Sakari je rođena 1995. godine.

 

Sakarijeva je odbacila glasine o njihovoj vezi tokom Vimbldona ove godine:

 

- Nismo zajedno. Mi smo dobri prijatelji, znamo se toliko godina. Postoji empatija sa obe strane. Znam ga odavno - rekla je tada.

 

Ipak, pola godine kasnije deluje da su se stvari promenile. Da li to znači da su njih dvoje odlučili da vezu objave javnosti ili su i sami shvatili da gaje emocije jedno prema drugom, tek, uskoro ćemo verovatno ugledati zajedničku fotografiju.

 


 

 

makonda-tracker