da li ste znali?

"U toku svađe je počeo da BACA SVE OKO SEBE": Burna ljubav Nede Ukraden s jednim Amerikancem završila se neslavno

0

Neda Ukraden je i danas poznata po svom šarmu i izgledu na kom bi joj mnogo mlađe pozavidele.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Neda Ukraden je decenijama na našoj javnoj sceni. Među njenom publikom ima i starijih i mlađih, a ona ne krije da su njena najveća podrška unuci koje ima od ćerke Jelene.

 

Poznato je da Neda ima jedan brak iza sebe, međutim, tu je i dosta udvarača koje je odbila, s obzirom na to da je tokom svoje karijere važila za veliku zavodnicu i fatalnu ženu.

 

Bivšeg supruga Milana Bilbiju je upoznala dok je bila jako mlada, bili su deset godina u vezi koju su posle krunisali brakom, međutim razveli su se nakon tri godine. U braku su dobili ćerku Jelenu, a Neda je uvek govorila samo pozitivnom o svom bivšem.

- Sve moje ljubavne veze su počinjale idilično, ali loše su se završavale. Uvek je nedostajalo strpljenje ili poverenje. Iako ima ljubavi, uvek nešto fali... Pokojnog muža Milana Bilbiju sam upoznala na snimanju emisije 'Na ti', koju je on režirao. Imala sam 19 godina i bila student Filozofskog fakulteta u Sarajevu, a naš susret u redakciji TV Sarajevo bio je sudbinski i ljubav na prvi pogled. Naša veza trajala je deset godina i završila se brakom, koji se raspao posle tri godine. Milan je u početku podržavao moje pevanje, ali kasnije nije mogao da se nosi sa mojim uspehom i bio je veoma ljubomoran. Srećom, dobili smo ćerku Jelenu, koju smo razmazili. Milan se posle razvoda ponovo oženio, ali je posle teže bolesti 2013. godine umro u svojoj konobi u Lepetanima - rekla je jednom prilikom pevačica.

 

Nakon toga, otpočela je vezu sa beogradskim lekarom Momom Jakovljevićem i o tome javno govorila, a kako je rekla, ljubav je bila obostrana.

 

Neda Ukraden
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

- Desila mi se ljubav u Beogradu, i to obostrana sa Momom Jakovljevićem. Bili smo skoro istih godina sa propalim brakovima iza sebe. On je bio uspešan lekar, a pre toga se bavio i manekenstvom. Nisam htela da odustanem od pevanja, a nisam mogla da se oslonim samo na njegovu platu, pa smo raskinuli. Ipak, 30 godina kasnije on je kao lekar pomogao Jeleni da iznese svoju treću trudnoću i rodi zdravog dečaka, mog unuka! Imala sam i dečka, Džordž se zvao, iz Amerike... Sa njim sam raskinula zbog prevelike ljubomore. U toku jedne svađe u hotelskoj sobi počeo da pravi nered i baca sve, polomio je daljinski od televizora u besu. Tada sam pomislila da je dobro što se nisam udala za njega. Čula sam da je umro od srca pre nekoliko godina sam u svom stanu na Floridi - ispričala je Neda.

 

Pevačica je odrasla u Imotskom, za koje je i danas vežu lepe, ali i bolne uspomene. Nedavno je i svoju kuću renovirala, a detinjstvo u Dalmaciji nikada neće zaboraviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

- Odlazak iz Imotskog je za mene bio najtužniji i najbolniji deo mog detinjstva, jer sam strašno volela taj grad. I dan-danas osećam tu bol, kao živu ranu koja nikad nije zarasla. Bilo je to opraštanje ne samo od dragih i bliskih osoba, pre svega bake i deke, već i od svih vršnjaka s kojima sam provodila te prve godine svog života.

 

Neda je jedinica, mnogo je patila što nema brata ili sestru, pa je zbog toga jednom prilikom čak i pobegla od kuće.

Neda Ukraden sa ćerkom Jelenom
Neda Ukraden sa ćerkom Jelenomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Bila sam mnogo usamljena, a muzika mi je bila utočište za maštu i snove, pa mi je tu bilo lepše nego na javi. Molila sam se stalno da dobijem brata ili sestru kako ne bih bila sama... Sa pet godina sam pobegla, i to samo zato što mi je falilo dečje društvo. Čula sam decu da idu u školu, pa sam krenula za njima, ušla u učionicu i sela u poslednju klupu. Za to vreme mama je shvatila da me nema u stanu, pa je otišla kod tate u policiju i tada je krenula potraga. Angažovano je mnogo ljudi, pasa, oružja, službenih kola... Tražili su me svuda, čak su mislili i da sam oteta. Kako je vreme odmicalo, pomislili su da sam otišla na most i upala u Drinu. U celoj toj frci ja sam se vratila iz škole i videla gomilu policije kod nas. Bila sam u čudu, a mama i tata su plakali od sreće. Kada sam im rekla gde sam bila, izvukli su mi uši, pa mi više nije palo na pamet da tako nešto uradim - rekla je Neda za kraj.

 

 

makonda-tracker