BILO JE JAKO TEŠKO

"Želeo je da se VENČAMO": Bivša devojka Đorđa Đokovića o detaljima njihove DUGOGODIŠNJE veze

0

Mlađi brat Novaka Đokovića je odnedavno u braku i očekuje svoje prvo dete sa Saškom Veselinov.

Đorđe Đoković
Đorđe Đokovićfoto: Milan Maricic/ATAImages

Nakon što su priredili raskošno venčanje koje je trajalo nekoliko dana, Saška Veselinov i Đorđe Đoković su otkrili i da će kroz tri meseca postati roditelji.

 

Brat našeg najboljeg tenisera je uvek bio zanimljiv medijima, ali se trudio i da sačuva za sebe detalje svog privatnog života. Poznato je da je godinama bio u vezi sa Tijanom Ralić.

 

Đorđe i Tijana su bili u vezi čak šest godina, ona je studirala u Milanu, dok je Đorđe bio u Beogradu i uprkos daljini, njihova veza je opstajala. Svi su predviđali svadbu, međutim, došlo je do raskida.

Oni su raskinuli pre nešto više od tri godine, a Tijana je jednom prilikom na Instagramu odgovorila na pitanje vezano za najmlađeg Đokovića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tilaralic

"Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?"

 

- Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila - napisala je ona i nastavila da odgovara na pitanja. Usledilo je još jedno vezano za njenu nekdaašnju vezu, pa je tako neko upitao koliko je bilo teško raskinuti vezu od šest godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tilaralic

- Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi - zaključila je Tijana.

 

 

 

makonda-tracker