nisu u dobrim odnosima

Buran ljubavni život o kom NE GOVORI nikad: Da li ste znali da je Ivana Žigon bila u vezi sa ocem POZNATOG PEVAČA?

0

Iako potiče iz umetničke porodice, uvek se trudila da svoj život drži daleko od očiju javnosti.

Ivana Žigon
Ivana Žigonfoto: Ana Paunković

Poznata glumica Ivana Žigon je ćerka slavnih glumaca Jelene i Steve Žigona, pa je još mnogo pre nego što je i sama postala glumica, bila poznata kao dete velikih umetnika.

 

Ivana se uvek trudila da ne priča previše o svom privatnom životu, pa se tako jako malo detalja zna o njoj, međutim, poznato je da se na Vidovdan 2006. udala se za 11 godina mlađeg bivšeg monaha Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Dobili su sina Stevu, ali su se 2011. ipak razveli.

 

Međutim, nekoliko godina kasnije, već 2016. ovaj par se pomirio, ali ni jedno ni drugo nisu želeli da komentarišu navode o tome.

Vest o razvodu glumica je krila uspešno čak tri godine, a nakon toga se vratila u Aranđelovac. Taj period je bio jako težak za nju i zbog gubitka majke.

Malo je poznato da je Ivana pre pomirenja sa bivšim suprugom bila dve godine u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem nekadašnjeg pevača u grupi Miligram, Alena Ademovića.

 

O toj ljubavnoj priči se ne zna toliko, osim onoga što je Ninoslav komentarisao, s obzirom na to da je nakon raskida bio očigledno ljut na Ivanu.

 

‒ Dve godine smo bili u emotivnoj vezi, ali smo se krili od paparaca i novinara. U dilemi sam da li me je ta žena volela ili me je samo iskoristila za spektakle „Njegoš nebom usijani“ i „Stojte, galije carske“, koje smo zajedno radili ‒ rekao je tada i dodao kako mu je smetalo što Ivana nikada na gostovanjima nije htela da spomene ko je radio muziku.

‒ Da je to glupost možete se uveriti na internetu i videti koliko je muzika Ninoslava Ademovića pominjana u mojim intervjuima. To je dovoljan argument da je čitava priča izmišljena. Tužno je čime se ljudi bave - odgovorila je glumica i time stavila tačku na bilo kakva nagađanja.

 

 

makonda-tracker