icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

gledamo je u "slagalici"

Udala se za profesora sa fakulteta, stariji je od nje 17 godina: Znate li ko je suprug lepe voditeljke Jelene Simić?

Nakon kraće pauze lepa voditeljka se vratila na male ekrane 

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka RTS-a Jelena Simić nije ni slutila da će čoveka svog života upoznati tokom studija. Ona je u braku sa svojim izabranikom, koji je od nje stariji skoro 20 godina.

 

Lepa voditeljka je udata za Dragana Simića (61), redovnog profesora i dekana Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji je i voditeljka završila.

Godine 2010. dobili su ćerku Unu, a 2020. iznenadila ih je vest o Jeleninoj drugoj trudnoći. Tada je na svet stigao i sin Aleksa.

 

- Od trenutka kada se Una rodila moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru. Kada sam malo razmislila shvatila sam da sam sebična, jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu. Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici - ispričala je svojevremeno za "Wannabe Magazin" Jelena, koja je drugo dete rodila u 41. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

Od prvog dana kada su se upoznali Jelena je osetila da je on taj. Kada god je govorila o braku sa Draganom uvek je u prvi plan isticala neizmernu ljubav koja ih vezuje, ali i Draganovu inteligenciju i duhovitost.

 

- Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi - rekla je ranije voditeljka za "Hello", pa dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Simic (@_simicjelena)

 

- Dragan je živa enciklopedija. Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci. Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega.

 

Ono što je lepa voditeljka mnogo puta do sad ponovila jeste činjenica da je u svog supruga zaljubljena danas kao i prvo dana. 

 

Jelena Simić
foto: Youtube Printscreen / RTS

 

- Moj muž jednostavno ume sa rečima. Ne bih mogla da volim čoveka koji bi mi stavljao zamerke na moj fizički izgled. Normalno je da ne izgledate uvek onako kako biste želeli, da kilaža premaši vašu uobičajenu, ali niko nema pravo da vam na to ukazuje. Naši ljudi imaju običaj da kada se sretnu otvoreno kažu: što si propao ili što si se ubucio, i veruju da su iskreni i dobronamerni. Ne, nisu. Nepristojni su - rekla je jednom prilikom voditeljka.