DA LI SE SEĆATE?

Planirali su zajednički život po povratku u Beograd: Ovaj POZNATI GLUMAC je bivši dečko Danijele Buzurović

2

Danijela Buzurović danas uživa u braku sa Stefanom Buzurovićem, sa kojim ima dvoje dece.

Danijela Buzurović je pre braka sa Stefanom, bila u vezi sa drugim poznatim glumcem
Danijela Buzurović je pre braka sa Stefanom, bila u vezi sa drugim poznatim glumcemfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Ljubavna priča Danijele i Stefana Buzurovića je počela na način koji danas baš i nije uobičajen. Naime, oni su se venčali nakon samo 23 dana veze, a tri meseca poznanstva.

 

Podsećanja radi, Danijela i Stefan su na „ludi kamen” stali 2012. godine, na dan kada je prognoziran smak sveta, a u najstrožoj tajnosti. Crkveno venčanje obavljeno je nekoliko meseci kasnije. Oba deteta, ćerku Klaru i sina Nestora, voditeljka je rodila u utorak, nešto pre podneva i 17. dana u mesecu, samo ne iste godine.

 

Njih dvoje imaju sina Nestora i ćerku Klaru, a pre Stefana, Danijela je bila u vezi sa još jednim poznatim glumcem.

Sada danve 2006. godine svi mediji su pisali o raskidu između Danijele Jankov (Buzurović) i glumca Nenada Stojmenovića. Njega smo najpre zavoleli u seriji Mješoviti brak, a nakon duže pauze se vratio u seriji Radio Mileva, gde je ponovo igrao sa Darom Džokić.

 

Posle velikog uspeha koji mu je donela serija „Mješoviti brak“, Nenad je prihvatio ulogu u prvoj hrvatskoj telenoveli „Ljubav u zaleđu“, zbog čega je skoro godinu dana živeo u Zagrebu, gde ga je lepa voditeljka često posećivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by niko ne zna (@niko_ne.zn)

 

‒ Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „Ljubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja započeti zajednički život. Međutim, prekinuli smo. Ne želim to da demantujem kad je tako - rekao je Nenad za hrvatske medije tada.

 

Glumac se kasnije oženio i dobio sina Pavla, a kada su ga 2013. godine upitali da li je čuo da se Danijela udala, rekao je:

‒ Znam, čuo sam to. Baš sam se obradovao, Stefan Buzurović je moj kolega. Čestitam i želim im sve najbolje - izjavio je on.

Inače, Nenad je iznenadio svojim izgledom, iako je na početku četrdesetih, potpuno je osedeo, a mnogim ženama se to dopalo i uglavnom su bili komentari kako je glumac dobio neki novi šarm.

 

 

makonda-tracker