tako se to radi od malih nogu

Ovog puta deca su održala lekciju iz stila: Klara i Nestor Buzurović ostavili poznate roditelje u senci (FOTO)

1

Poznati par Stefan i Danijela Buzurović sa svojim mališanima uživali su u koncertu klasične muzike 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Jedan od najpoznatijih holandskih violinista Andre Rijeu održao je kocert u srpskoj prestonici i tom prilikom okupio mnoge zaljubljenike u klasičnu muziku.

 

Među njima su se našle mnoge poznate ličnosti i poštovaoci njegovog lika i dela, a posebnu pažnju privukla je porodica Buzurović.

 

 

Stefan i Danijela su u pratnji svojih mališana Klare i Nestora uživali u muzičkoj izvedbi Andea Rijua i njegovog velikog ansambla "Johann Strauš Orkestra". 

 

Za tu priliku cela porodica se sredila i obukla svečane toalete, ali mališani su bili ti koji su pokazali šta je stil i koji su poznate roditelje potpuno "bacili" u drugi plan. 

 

I dok su Stefan i Danijela bili u elegantnim crnim kombinacijama, deca su imala upečatljive kapute krem boje. Malena Klara imala je cvetnu haljinu čini delić se nadzirao ispod preslatog kaputića, koji je savršeno uklopila sa damskom torbicom i čizmicama u istoj boji.

 

Porodica Buzurović
Porodica Buzurović foto: ATA Images

 

Za njom nije zaostajao ni brat, Nestor, koji je kako pravi mali gospodin imao crno odelo, belu košuljli i neodoljivu - kravatu. Uz crne cipele odlično se uklopio kaputić krem boje.

 

Šta reći osim preslatki su. Ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica, a deca su reklo bi se s nestrpljenjem isčekivala koncert jednog od najpoznatijih violinista u Evropi. 

 

 

makonda-tracker