suludo

Rekla šta joj na duši i – dobila MI-LI-O-NE! Evo koliko je Šakira zaradila za SAMO 4 dana

0

Pevačica Šakira objavila je tri pesme otkad je raskinula 12-godišnju vezu sa fudbalerom Đerarom Pikeom i zaradila enormnu količinu novca.

Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike raskinuli su pre nekoliko meseci
Pevačica Šakira i fudbaler Đerar Pike raskinuli su pre nekoliko mesecifoto: EFE/JUANJO MARTIN

Nije bilo potrebno mnogo vremena da nova Šakirina pesma "BZRP Music Sessions #53" postane veliki hit, nakon što je prošlog vikenda dostigla čak 122 miliona pregleda tokom prvog vikenda od objavljivanja pesme, piše Marca.

 

U svom novom hitu, pevačica proziva svog bivšeg parntera Đerara Pikea, bivšu svekrvu Montserat Bernabeu i Pikeovu novu devojku Klaru Čiju.

 

– Bejbi, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti bi, ali zamenio si Ferari za Tvingo, zamenio si Roleks za Casio… – samo su neki stihovi pesme koji su podigli mnogo bure.


U španskoj emisiji "El Programa de Ana Rosa" na televiziji Telesinco analizirali su koliko je novca Šakira već uspela da zaradi nakon što je objavila ovu pesmu.

 

Kako su objavili, od Jutjuba je zaradila 512.000 dolara, od Amazona 500.000 dolara , od Spotifaja 360.000 dolara, a 1.200.000 od Epla što će reći da je za sada od nove pesme zaradila ukupno 2.572.000 dolara.

– Za ova četiri dana, Šakira je napravila više od 2.500.000 dolara od nove pesme– zaključili su oni.

 

  • Koliko je zaradila od pesama koje je objavila nakon raskida od Pikea?

 

U ovoj emisiji su analizirali i koliko je Šakira zaradila novca od pesama "Te felicito", "Monotonia" i "BZRP MUsic Sessions #53) koje je objavila otkad se rastala od fudbalera Đerara Pike.

– Što se tiče ostalih nedavnih pesama u kojima se takođe pominje fudbaler, 'Te felicito', koja je objavljena u aprilu 2022. godine ima više od 445.000 miliona strimova, generišući oko 10 miliona dolara. 'Monotonia', sa Ozunom, objavljena je pre dva meseca i ima 166 miliona strimova, što znači da je zaradila 3.554.000 dolara."

 

Sveukupno, procenjuje se da je Šakira zaradila oko 15 miliona dolara, od tri pesme koje je objavila nakon raskida.

Sa druge strane, Đerar Pike je potpisao ugovor sa Renoom i Kasiom, dva brenda koja se pominju u poslednjoj Šakirinoj pesmi.

 

Čini se kao da pevačica i fudbaler žele da izvuku neke (novčane) koristi iz njihovog raskida. 

 

makonda-tracker