nikad mu nije dosadno

Pike uživa u zagrljaju lepotice koju DOBRO ZNATE! Danima nije viđen s devojkom s kojom je varao Šakiru, ali ne samuje

0

Nije poznato u kakvim su odnosima manekenka i bivši fudbaler, ali je očigledno da su se odlično proveli

Đerar Pike nastavio je posle raskida sa Šakirom vezu s devojkom s kojom ju je varao
Đerar Pike nastavio je posle raskida sa Šakirom vezu s devojkom s kojom ju je varaofoto: EPA-EFE/TONI ALBIR

I dalje se ne sleže prašina koju je izazvala Šakirina pesma BZRP Music Sessions #53.


U pitanju je osvetnička numera u kojoj se kolumbijska pevačica osvrnula na svoj rastanak s fudbalerom Đerarom Pikeom, s kojim je provela 12 godina i dobila sinove Milana i Sašu, a "potkačila" je i Klaru Čiju Marti, studentkinju s kojom ju je varao, i Pikeovu majku Monserat Bernabeu.

 


Otkako je pesma objavljena i isplivavaju novi detalji o ljubavi Šakire i Pikea – poput toga kako je ona shvatila da je fudbaler vara, nekadašnji par glavna je tema u svetskim medijima. Zanimljivo je da se Pike nijednom nije pojavio u društvu svoje devojke Klare Čije proteklih dana, ali je uslikan s jednom od najlepših žena sveta!


Pike je, po svemu sudeći pobegao iz rodne Španije dok traje bura, pa je pre nekoliko dana uslikan u Parizu dok je vozio skuter, a sada je viđen na košarkaškoj utakmici u Francuskoj.


Bivši sportista družio se tom prilikom s ruskom manekenkom Irinom Šajk, a dok je on nosio običan duks s kapuljačom, vatrena lepotica pojavila se u pripijenoj crnoj rolci, uskim crnim pantalonama i šik rukavicama.

U pitanju je, inače, mečt Detroit Pistonsa i Čikago Bulsa koji su pratile mnoge zvezde, poput Farela, Medžika Džonsona, Naomi Kembel...

 


 

makonda-tracker