ponovo u centru pažnje

Pikeovim SKANDALIMA nema kraja! Način na koji je fudbaler MOLIO Šakiru da se pomire će razbesneti SVE ŽENE na svetu

0

Jedna od najpoznatijih priča prethodne godine je raskid pevačice Šakire i fudbalera Đerara Pikea.

Šakira osvetničkom pesmom pokrenula pravu medijsku lavinu
Šakira osvetničkom pesmom pokrenula pravu medijsku lavinufoto: EPA/ANDREU DALMAU

I taman što smo pomislili da su se strasti smirile, a da su nekadašnji partneri zaboravili sve što se desilo, Šakira je objavila novu pesmu u kojoj više nego otvoreno proziva svog bivšeg Đerara Pikea i njegovu novu izabranicu Klaru.

 

Ponovo se pokrenula lavina, a ovaj par je opet postao tema broj jedan u konkurenciji svetskih ljubavnih skandala.

 

Brojni novinari se bave ovom temom, a posebno analizom osvetničke pesme koja je i vratila celu priču na naslovne strane. Tako jedna tvrdnja glasi kako je Pike navodno pokušavao i da se pomiri sa Šakirom.

Naime, jedan stih glasi "neću ti se vratiti ni da plačeć, ni da moliš", pa su se tako pojavili natpisi da, ukoliko i taj stih prati priču kao i svi ostali, onda je definitivno da je fudbaler hteo pomirenje, na koje pevačica nije pristala.

 

Nakon ovoga, pojavio se još jedan navod od izvora bliskog paru koji je otkrio kako je Pike nakon raskida u aprilu 2022. godine, pre nego što se odselio iz kuće, ipak pitao Šakiru za pomirenje i da zaboravi sve što se dogodilo. Epilog toga znate. Ono što najviše pogađa jeste prevara, koju bi Šakira morala da oprosti, a preko čega bi teško prešla bilo koja osoba na svetu.

 

Podsetimo, Pike i Šakira imaju dvojicu sinova iz desetogodišnje veze, a on trenutno uživa u ljubavi sa Klarom Čijom, koliko mu to Šakira i njene pesme dozvoljavaju.

 

 

makonda-tracker