DA LI STE ZNALI?

Ludo ga je volela, a njegov život su obeležili USPESI i TRAGEDIJA: Ovaj SLAVNI SPORTISTA je bio u vezi sa Brankom Katić

1

Njihova veza nije potrajala dugo, ali su oni ostali u sjajnim odnosima, čak su i njihova deca postala dobri prijatelji.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavna glumica Branka Katić je pre braka sa Džulijanom Farinom bila u vezi sa našim čuvenim sportistom, a mnoge devojke su joj tih godina zavidele na njemu.

 

Poznato je da Branka jako malo govori o svom privatnom životu, te tako od nje možemo čuti samo poslovne planove, međutim, njena veza koja se završila još devedestih je ipak ostala upamćena.

 

Malo ko zna da je glumica tada bila sa proslavljenim vaterpolistom Igorom Milanovićem, koji je ostavio dubok trag u istoriji Partizana. Igrao je i za Crvenu zvezdu, Romu, Katalunju i druge klubove, a istakao se i kao trener. Milanović je za mnoge jedan od najboljih u istoriji vaterpola, budući da je ušao u Kuću slavnih i osvojio sva takmičenja u kojima je učestvovao.

 

-  S Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli... - rekao je Igor jednom prilikom.

 

Milanović je tih godina bio jako popularan i sve devojke su ga jurile, međutim on je osvojio srce popularne glumice.

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Branka je srećno udata, upoznao sam i Džulijana, njenog supruga, imaju dva sina, ja dve ćerke, pa su nam se deca igrala na slavi kod zajedničkog prijatelja. Lepa priča, ostala do danas - istakao je on svojevremeno.

 

Podsetimo, Branka Katić je već 21 godinu u braku s filmskim producentom Džulijanom Farinom, s kojim ima sinove Džoa i Luija, dok je Milanović bio u braku s prelepom Natašom, koja je preminula 2012. godine i s kojom ima ćerke Irinu i Isidoru. On je kasnije stupio u vezu i brak s profesorkom italijanskog jezika Ivanom Đakonović, koja je, inače, bila prijateljica njegove pokojne supruge.

 

 

makonda-tracker