zaljubljene do ušiju

Ko su muškarci koji su osvojili srca najlepših srpskih glumica? Neke su otišle put Holivuda, druge su u Srbiji svile dom

0

Mnoge srpske glumice su svojom lepotom, harizmom i šarmom uspele da osvoje srca poznatih muškaraca širom sveta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neke su zbog ljubavi promenile adresu boravka, odselile se u daleke zemlje gde uživaju u bogatstvu, ljubavi, sreći, dok su druge ostale u Srbiji gde su svile porodično gnezdo.

 

Ovo su svima dobro poznate glumice, a evo ko su njihovi supružnici.

 

Janu Milić Ilić smo imali prilike da gledamo u popularnim domaćim serijama. Gledali smo je u seriji "Istine i laži", a nakon toga su usledile brojne velike uloge.

 

 

Jana je već godinama u braku sa poznatim producentom Mišom Ilićem. Glumica je često u medijima govorila o njihovom neobičnom upoznavanju. Naime, ona i Miša su se sreli u liftu.

 

- Miša i ja smo bili komšije, živeli smo u istoj zgradi, on na petom, a ja na četvrtom spratu. Godinu dana bilo je potrebno da se prvi put sretnemo, a početak naše romanse odigrao se u liftu. Vraćala sam se s puta i u liftu sam srela simpatičnog mladića koji me je nasmejao. Nakon prvog susreta, počeli smo skoro svakodnevno da se viđamo – izjavila je Jana svojevremeno.

 

 

Njihova ljubav počela je potpuno spontano, a traje godinama zahvaljujući otvorenom odnosu koji neguju.

 

Oni često putuju zajedno, a Jana se ne libi da objavi njihove zajedničke fotografije, koje su dokaz da par uživa u svakom trenutku kao prvog dana kada je njihova ljubav započela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker