otkrio je njenu slabost

Već je imao brak iza sebe i dvoje dece: Kako je Nataša Ninković upoznala 10 godina starijeg supruga?

0

Oni su godinama u srećnom braku i predstavljaju jedan od najskladnijih parova.

Nataša Ninković
Nataša Ninkovićfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nataša Ninković je u braku sa Nenadom Šarencem sa kojim ima dvojicu sinova, a o njihovom privatnom životu se nikada ne piše.

 

Nataša ne voli da iznosi detalje o svojoj porodici u medijima, ali je poznato da je njen suprug stariji deset godina od nje i da ima dvoje dece iz prvog braka.

 

- Bilo je to na Božić 1996. godine. Odmah je provalio moju slabost i odveo me na kolače. Nije moglo da ne uspe. Sećam se našeg razgovora i njegovog profila dok me je vozio u kolima. Krišom smo se gledali, pamtim taj miris... I povremenu tišinu za koju ne znaš da li više uzbuđuje ili plaši - ispričala je ona.

Njih dvoje su se venčali u septembru 1997. godine kada je Nataša imala 25 godine, a 2001. su dobili blizance Matiju i Luku.

 

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - rekla je glumica jednom prilikom.

Kao i svi parovi, i oni su nailazili na uspone i padove, trzavice u braku koje su prevazišli.

- Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno u glavu. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne kao jedan nego kao tri tuča. Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini - otkrila je Nataša.

 

 

makonda-tracker