MAGIJA

On ju je osvojio TAJNIM ORUŽJEM, ali... Nikolija Jovanović otkrila zašto se još uvek NIJE udala za repera Relju Popovića

0

 

Nikolija i Relja već godinama važe za jedan od najskaldnijih parova na našoj sceni, pa mnogi nekako smetnu sa uma da oni nisu u braku.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija i Relja su zajedno toliko dugo, da se više niko ni seća da oni nekad nisu bili par. Kad su se upoznali Relja je bio član sastava Elitni odredi sa Vladanom Matovićem, a na neki način taj bend ih je i spojio.

 

Relja i Vlada su tada pesmu Alkohola litar za napravili zajedno sa Nikolijom, a prve varnice između ovog para su sevnule baš na snimanju tog spota.

 

Te varnice su se ubrzo tokom 2014. godine pretvorile u ozbiljnu vezu između ovo dvoje mladih i uspešnih ljudi. Nikolija je jednom prilikom obelodanila kako je sve počelo, a prvi korak je napravio Relja.

 

- On je taj koji je mene osvojio. Generalno, bitno mi je to nešto – "magija“ - otkrila je pevačica koji tajni sastojak je bio neophodan Relji da bude jedini u njenom srcu.

 

 

Pevačica je onda priznala i koja je bila njena taktika kad je Relja bio u pitanju, odnosno kako se ona ponaša kada joj se neko svidi.

 

- Ja sam svoja. Jednostavno se to nešto desi. Nemam neke posebne tehnike. Drugarice imaju mod u koji se prebace. Postanu ženstvenije, prešaltaju se na drugi jezik. Ja nemam - rekla je Nikolija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

Relja i Nikolija su vrlo brzo nakon što su objavili da su zajedno imali jedan izuzetno težak period. Naime, ćerka Vesne Zmijanac izgubila je bebu u trećem mesecu trudnoće, nakon čega su Relja i ona neko vreme malo pritajili od medija. Srećom, ta tužna epizoda je ostala iza njih, a nedugo posle toga je stigla i krune njihove ljubavi. Dobili su dve ćerke – prvo Reu, a onda i Hanu 2021. godine.

 

Pošto su zajedno još malo, pa celu deceniju, mnogi se pitaju koja je tajna njihove ljubavi, ali i zbog čega ih u medijima nema često.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

- Isti ideali, vizija, komunikacija, ljubav pre svega. Kad ima ljubavi, onda je sve lakše. A neopohodno je za uspeh u ljubao da se malo kriješ od medija. Mi imamo skladan odnos, a to je javnosti i medijima dosadno i ja sam mnogo srećna zbog toga - smatra Jovanovićeva.

 

Međutim, mnoge čudi zbog čega i pored toliko godina veze i dve naslednice nisu još uvek stali na „ludi kamen“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NIKOLIJA (@nikolijaofficial)

 

- Pa ne, zato što se nikad nisam ni udala. A jedan od razloga zašto se nisam udala je da se ne bih razvela - otkrila je Nikolija u šaljivom tonu za portal 24sedam.

 

 

 

makonda-tracker