svaka čast!

Sve žene se pitaju isto — KAKO?! Nikolija podelila fotografiju koja će vam se danima vrzmati po mislima

0

U julu ove godine, jedna od najpopularnijih pevačica i reperki mlađe generacije donela je na svet drugo dete, a vrlo brzo nakon porođaja pohvalila se vitkom figurom. Sada, pet meseci kasnije, pozirala je u bikinu i sve ostavila bez teksta.

foto: Stefan Stojanović
foto: Stefan Stojanović

Pevačica i reperka Nikolija Jovanović i njen kolega Relja Popović nedavno su dobili drugo dete i proširili porodicu koju su do tad činili sa ćerkom Reom.


Srećni par uživa u roditeljstvu i porodičnom skladu i retko se pojavljuje na gradskim događajima, pa su nedavno sve iznenadili prošetavši zajedno crvenim tepihom. Nikolija je tada, kao i obično, oduševila stilom, a sada je pokazala da je blagoslovena izuzetnom genetikom i karakterom zahvaljujući kojima ni druga trudnoća nije ostavila trag na njenoj figuri.


Muzička zvezda, koja ovih dana boravi na Kopaoniku, podelila je nekoliko trenutaka koji svedoče o njenom uživanju na ovoj planini, a među njima i sve za koje je pozirala u bikiniju dok je ulazila u džakuzi. Nikolija je odabrala jednostavan srebrni dvodelni kupaći kostim, koji je otkrio ravan stomak i besprekornu figuru.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Ona je, inače, i 10 dana posle porođaja pozirala u kratkom topu koji je pokazao da je maltene odmah nakon što je donela na svet drugo dete bila vrlo vitka, iznenadivši tako pratioce.

 

Nikolija Jovanović
foto: Instagram

Kako joj to polazi za rukom — ne znamo, ali jedva čekamo da nam otkrije svoj trik! U svakom slučaju, bravo, Nikolija!

 

 

makonda-tracker