kratko i jasno

Relja će biti ponosan: Nikolija nikad ne priča o intimi, ali je sada otkrila 3 najbitnije stvari za njihovu ljubav

0

Relja i Nikolija su već dugo zajedno, ali svoju privatnost nikad nisu delili sa medijima. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Oni su jedan od najskladnijih parova na domaćoj muzičkoj sceni, iako mnogi nisu u to verovali kada su počeli da se zabavljaju. Sada već ona i Relja imaju dvoje dece, mlađu ćerkicu Reu i stariju Hanu, ali veoma retko javno pričaju o bilo čemu što ima veze sa njihovim privatnim životom.

 

 

U prilog tome govori i činjenica da smo tek sedam meseci nakon što je Rea došla na svet od Nikolije saznali koje su ime dali detetu.

 

 

Nikolija čak tokom blaženog stanja nije delila slike na kojima joj se vidi trudnički stomak. Takođe, ni ona ni Relja nisu pričali na sva usta da stiže prinova, kao što to znaju da rade estradni parovi, a ni po izlasku iz porodilišta nisu bili previše pričljivi pred okupljenim medijima.

 

 

Nikolija će sledeće godine obeležiti punu deceniju na estradi. Ćerku Vesne Zmijanac mnogi znaju još od rijalitija Survivor, nezaboravnog hita Alkohola Litar sa tadašnjim Reljinim bendom Elitni odredi, a posle su se hit numere samo nizale. Sada, kada se osvrne unazad, shvata da joj je najveća greška bila što nije uvek slušala sebe.

 

 

- Najveća lekcija koju sam naučila je bila da uvek treba da slušam sebe i da pratim svoj instinkt, kao i da ne treba da slušam šta će neko da kaže. Bilo je tu nekih grešaka, ali svakog dana radim na tome, da menjam stvari koje mi se ne dopadaju – ispričala je Nikolija u emisiji "Prvi red".

 

 

Pevačica se dotakla i sajber nasilja, koje je prinuđena da trpi kroz celu karijeru. Međutim, priznaje da je u poslednje vreme toga sve manje.

 

 

Nikolija Jovanović, Nikolija Jovanović i Relja Popović, Relja Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- I danas ima toga, ali u manjim količinama. Uvek ima ružnih komentara na potpuno nebitne stvari. Imam utisak da su se okomili na mene, ali onda se zamislim, kako je tim osobama i njihovoj duši, kada toliko zlobe može da izađe iz nje – istakla je Jovanovićeva.

 

 

A onda je prešla i na porodične teme, koje inače veoma veoma retko javno komentariše. Reljno i njeno ljubavno carstvo sa malim devojčicama, Reom i Hanom, uglavnom čuvaju samo za sebe, ali lepa pevačica je sada napravila mali izuzetak. Istakla je da je najponosnija na jedinstvo svoje porodice i doma, ali i kako je materijalne stvari ne čine srećnom.

 

 

- Porodica, ljubav i zdravlje su suština života i ne mogu da se porede ni sa čim materijalnim. To je istinska sreća. Najbitnije stvari se ne mogu kupiti novcem – zaključila je Jovanovićeva, pritom, jasno mislivši na svoju porodicu.

 

 

makonda-tracker