ZAUVEK U DUŠI

Fotografija iz prošlosti koja je RASPLAKALA SRBIJU: Siniša Mihajlović sa ćerkom Viktorijom i poruka koja CEPA SRCA

2

Siniša Mihajlović imao je porodicu kakva se samo poželeti može 

foto: Instagram
foto: Instagram

Srbiju je rastužila vest da je naš proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović napustio ovaj svet.

 

Iza njega je ostala prelepa porodica na koju je bio ponosan. Na instagram profilu njegove ćerke Viktorije nedavno je osvanula fotografija sa ocem iz prošlosti. 

 

Ovom fotografijom ona se prisetila lepih trenutaka iz detinjstva, kada je bila mala devojčica. 

 

 

Uz nju stajao je opis, koji je učinio da se na današnji dan mnogima oči napune suzama:

 

- Udvoje se kao divovi možemo boriti protiv svake boli, na mene možeš da računaš. Ti imaš dušu kakvu ja želim da imam - pisalo je u objavi.

 

Ovom fotografijom Viktorija je poručila ocu da su njih dvoje jači od bilo koje boli. Ipak, Siniša nas je danas napustio, a porodica je tiho u svom bolu ostala da tuguje za velikim čovekom, sjajnim ocem i divnim suprugom.

 

 

Da podsetimo, Sinišina porodica, supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, se zvaničnim saopštenjem oprostila od glave porodice Siniše Mihajlovića:

 

- Bio je divan čovek, izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama,sa ljubavlju i poštovanjem, posebno dr Frančeska Bonifazi, dr Antonio Kurti, prof. Alesandro Rambaldi i dr Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živećemo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio - stoji u soapštenju.

 

makonda-tracker