tuga

"Zbog tebe smo podizali kragnu i hteli da šutiramo slobodnjake": Poznati se opraštaju od Siniše Mihajlovića

0

Koliko je Siniša Mihajlović bio veliko ime u Srbiji govori i činjenica da su se mnoge poznate ličnosti s rečima punim tuge oprostile od njega 

foto: Gianni Schicchi / Sipa Press / Profimedia
foto: Gianni Schicchi / Sipa Press / Profimedia

Proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini nakon duže borbe sa leukemijom

 

Uprkos žestokoj borbi i svim naporima koji su uloženi Siniša nije izdržao. Poslednja od informacija koja je uznemirila javnost je da mu se stanje pogoršalo, a svet je upravo obišla vest i o njegovom odlasku.

 

 

Koliko je on bio značajna ličnost ne samo u Srbiji već i šire govori činjenica da su odmah nakon što je objavljena vest o njegovoj smrti društvene mreže preplavljene njegovim fotografijama i dirljivim tekstovima o ovom velikom čoveku.

 

Takođe, mnogi su uputili reči utehe i podrške njegovoj porodici.

 

Jedan od njih bio je i Nikola Rokvić.

 

 

- S Bogom, maestro! Hvala za svu umetnost, snagu i lepotu - poručio je Nikola Rokvić.

 

- Ne mogu da verujem. Prvi dres koji sam dobio u životu je upravo ovaj. Bio je taj ili nijedan - pisao je pevač Sloba Radanović, skrhan zbog smrti legendarnog trofejnog stručnjaka.

 

Sloba Radanović o Siniši Mihajloviću
Sloba Radanović o Siniši Mihajlovićufoto: Instagram

- Ulepšao si nam detinjstvo. Svi u kraju smo dizali kragnu i hteli da izvodimo slobodnjake kao Siniša Mihajlović. Počivaj u miru, legendo nad legendama - zaključio je on.

 

Osim njih od čuvenog Siniše oprostili su se i Jelena Karleuša, Ana Sević, Romana Panić... Svako je našao svoj način da se oprosti od ovog sjajnog čoveka, ali je svima zajedničko to da je za sve njih on bio prava legenda. 

 

Ana Sević
foto: Instagram

 

- Kakva tuga i tragedija. Počivaj u miru, dragi Siniša... Iskreno saučešće porodici - poručila je Sevićeva.

 

Takođe, Jelena Karleuša se od Siniše oprostila potresnim rečima i prelepom fotografijom. 

 

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlovićfoto: Instagram

Među njegovim prijateljima koji su se oprostili od njega je i Svetlana Ceca Ražnatović.

 

- Prerano nam ode, prijatelju moj- napisala je Ceca u opisu fotografije Siniše Mihajlovića koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

 

Ceca i Siniša decenijama su bliski prijatelji, a opšte je poznata i fotografija nastala 2005. godine kada je Ražnatovićka pevala upravo Mihajloviću koji je u Srbiju doveo svoje prijatelje, fudbalske legende Adrijanu, Krisijanu Vijeriju i Đuzepeu Favali.

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Instagram

U galeriji pogledajte kako su se ostale javne ličnosti oprostile od legendarnog Mihe. 

1 / 7 Foto: Instagram

 

Da podsetimo, Siniša Mihajlović se od 2019. godine borio sa leukemijom. U nekoliko navrata je uspevao da se izbori i vrati trenerskom poslu, ali uprkos velikim naporima lekara bolest je pobedila.

 

Siniša je veliki trag ostavio ne samo na domaćem terenu, već i u italijanskom fudbalu. Proslavio se kao jedan od najboljih domaćih fudbalera, a gradio je i uspešnu trenersku karijeru. 

 

 

 

makonda-tracker