NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA

Italijanska misica, glumica, ćerka poznatog pevača: Ovo su LEPOTICE koje su osvojile srce Dušana Vlahović

0

Od kako je počelo Svetsko prvenstvo u fudbalu u centar pažnje medija nisu došli samo fudbaleri, već i njihove lepše polovine

foto: EPA / ALESSANDRO DI MARCO
foto: EPA / ALESSANDRO DI MARCO

Sve oči javnosti proteklih dana bile su uperene u naše reprezentativce. I dok s nesrpljenjem isčekujemo meč protiv Švajcarske imamo prilike da na društvenim mrežama uživamo u fotografijama koje lepe devojke ili supruge naših fudbalera dele sa svojim pratiocima.

 

Ipak, ima i onih koji se trude da svoj ljubavni status drže u tajnosti, a jedan od njih je i Dušan Vlahović.

 

 

I dok njegove kolege fudbaleri koriste svaku priliku da sa svojim lepšim polovinama razmene nežnosti i poljupce, Dušan svoju lepšu polovinu krije od očiju javnosti.

 

Ipak, ono što ne može da se sakrije jeste činjenica da je on osvojio srca nekih od najlepših žena sveta. U njegovom bogatom ljubavnom životu našle su se brojne lepe dame, ali je on retko kada u javnosti govorio o tome.

 

Vlahovića su mediji dovodili u vezu sa mnogim ženama, a direkrno su ga povezali sa tri lepotice - od kojih je samo jedna Srpkinja.

 

Dušan Vlahović
Dušan Vlahovićfoto: Profimedia

 

Prošle godine se u aprilu domaći mediji su pisali kako je ćerka folkera Mileta Kitića, Elena Kitić vezi sa Vlahovićem.

 

- Elena i Dušan upoznali su se preko zajedničkih prijatelja koji često, kada se prisete njihovog prvog susreta, kažu da se odmah osetila privlačnost i hemija među njima. Tada su razmenili brojeve telefona i zapratili se na društvenim mrećama. Vrlo brzo odlučili su da uđu u vezu - tada je neimenovani izvor rekao domaćim medijima, prenosi "Kurir".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elena (@elenakitic)

 

Ubrzo su ove vesti demantovali i Vlahović i Elena Kitić.

 

Poznati fudbaler je odmah nakon toga na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa anonimnom brinetom i time je stavio tačku na spekulacije o njegovoj vezi sa Kitićevom. 

 

Dušan Vlahović
foto: Instagram

 

Na spisku lepotica koje su osvojile srce našeg fudbalera našla se i bivša mis Italije. „Tutosport“ je pisao da se ovaj par sreo u Firenci. Međutim, na Instagramu je Karolina to demantovala.

 

 

- Totalno se držim daleko od onoga što se pisalo i od onoga što se piše. Ne znam o čemu pričate sve ovo vreme. Ako ikada bude nešto bilo za priču, prva ću vam reći - bila je jasna Karolina. 

 

Još jedna lepotica koja je kako su mediji pisali bila u vezi sa našim fudbalerom Dušanom Vlahovićem je i prelepa Italijanka je glumica i TikTok influenserka,

Mariasole Polio, koju je Vlahović navodno ostavio kada je prešao u Juventus početkom godine.

 

 

I o ovoj vezi se malo zna u javnosti. Osim onog što su prenosili mediji navodni par se nikada nije oglasio u javnosti.

 

Osim sa njima Dušana su spajali i sa našom pevačicom Sarom Jo, ali ti navodi nikada nisu bili potvrđeni. 

 

 

 

makonda-tracker