kao u sapunici

JUČE SE SVET DIVIO NJIHOVOJ LJUBAVI: Oglasili se BIVŠI MOMCI Nejmarovog novog očuha!

0

Nakon što su mediji izvestili o tome kako je čuveni fudbaler reagovao na vest da je njegova majka u vezi s 30 godina mlađim muškarcem, stiže nova priča o ovoj porodici

foto: Instagram
foto: Instagram

Nadin Gonsalveš (52), majka brazilskog fudbalera Nejmara, nova je zvezda tabloida, a za sve je kriv njen ljubavni život.


Ona je nedavno stupila u vezu s manekenom Tijagom Ramosom (22), a sve je oduševila Nejmarova reakcija, a više o tome pročitajte OVDE.

 

foto: Profimedia

Kako danas javljaju mediji, sve Tijagove bivše ljubavi su — muškarci.
Marketinški stručnjak Irinaldo Oliver izjavio je, naime, za list O Dia da je bio u vezi s Tijagom i nabrojao još nekoliko muškaraca koji su bili s njom, a jedan od njih je i Nejmarov kuvar!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on


Bio sam s Tijagom od 2017. do kraja 2018 — ispričao je on i dodao da je bio šokiran kada je čuo da je njegov bivši dečko u vezi s majkom najpopularnijeg brazilskog fudbalera. — Znam da je gledao žene, onako, sa strane, ali nikad ga nisam video ni s jednom od njih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiago Ramos ???????????? (@tiagoramoss) on


Pročulo se i da je Tijago Ramos bio u vezi s biznismenom Eduardom Pereirom iz Salvadora, a ovaj je to potvrdio i otkrio da su njih dvojica delila stan tri godine.

 

 

makonda-tracker