SAPUNICA SE NASTAVLJA

PRE NEKOLIKO GODINA JE PISAO I NJEMU: Nejmarova majka izbacila 30 godina mlađeg dečka iz kuće zbog NEKOLIKO gej afera?

0

Tri godine pre nego što je zaveo fudbalerovu majku, mladi maneken je pisao Nejmaru i rekao mu da će se njihovi putevi u budućnosti sigurno ukrstiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sredinom marta, mediji su javili da je Nadin Gonsalveš (52), majka brazilskog fudbalera Nejmara (28), objavila na Instagramu fotografiju s mladim manekenom Tijagom Ramosom (22) i time potvrdila glasine da su u vezi.


Sve je zanimala reakcija njenog sina, koji je stavio tačku na spekulacije tako što je prokomentarisao ovu fotografiju javno.

 

Majko, budi srećna. Volim te — poručio je Nejmar.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on


Ipak, dan kasnije brazilske medije preplavili su natpisi o životu mladog manekenka, koji je navodno homoseksualac i ima iza sebe veliki broj veza s poznatim i uticajnim muškarcima. Među njima su marketinški stručnjak Irinaldo Oliver, koji je nabrojao još nekoliko Ramosovih momaka, biznismen Eduardo Pereira, komičar Karlinjoš Majo, pa čak i Nejmarov lični kuvar Mauro. Više o njegovim ljubavnim avanturama možete pročitati OVDE.

 

Kako sad pišu strani mediji, Nadin je zbog ovih vesti prekinula vezu s Tijagom i izbacila ga iz kuće. Prema najnovijim informacijama, Ramos je još 2017. godine pisao Nejmaru, rekao mu da mu se divi i da će se njihovi putevi u budućnosti sigurno ukrstiti.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nadin Gonsalveš je, inače, od 2016. razvedena od Nejmarovog oca, s kojim je provela 25 godina.

 

 

makonda-tracker