ljubav uprkos svemu

Odbila je da se UDA ZA NJEGA, a on ne krije da je OBOŽAVA: Imaju BURNU ljubavnu prošlost, a ovo je zgodna glumica koja je zavela jednog od NAJPOŽELJNIJIH fudbalera (FOTO)

0

Ona je očarala popularnog fudbalera.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zgodna brazilska glumica i manekenka Bruna Markezin (23) poznatija je kao devojka slavnog fudbalera Nejmara, s kojom je on već nekoliko godina u vezi sa povremenim prekidima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Par se upoznao 2012. godine na karnevalu, a počeli su se viđati ubrzo nakon toga. 2013. godine imali su prvi duži prekid, a navodno je slavna lepotica bila ta koja je prekinula odnos, te mu slomila srce. I dok je on tugovao za, kako ju je sam nazvao, "ljubavi svog života", Bruna se odlično zabavljala i putovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

 

Njegovi prijatelji tada su se zabrinuli kako bi ga Bruna mogla uništiti, ali par se pomirio nakon nekoliko meseci. 2016. usledio je još jedan prekid, a par je ponovo našao način kako da se spoji na dočeku Nove 2017. godine u Njujorku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

 

Šuška se kako je fudbaler jednom prilikom zaprosio svoju devojku, a umesto da pristane, ona je raskinula s njim. To im je bio treći i poslednji u nizu raskida, ali čini se kako je sada sve u redu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

Par se nedavno vratio iz romantičnog Pariza u kojem su se odmarali pre novih poslovnih obaveza, a Bruna se zatim uputila u Veneciju na premijeru novog filma "The Sisters Brothers", gde je zablistala u stilu diva starog Holivuda. U zlatnoj haljini s visokim prorezom i dijamantima, glumica je oduzimala dah.

 

"Jako mi se sviđa. Lud sam za njom", jednom je prilikom iskreno priznao Nejmar, koji svoju ljubav prema zanosnoj Brazilki ne skriva ni na društvenim mrežama.

 

 

makonda-tracker