rakid mu je teško pao

Dajana Paunović nije jedina poznata žena koju je Žika Jakšić voleo: U ovu PEVAČICU voditelj je bio ludo zaljubljen

0

Poznati voditelj Žika Jakšić više puta je bio u centru pažnje medija zbog emotivnih veza sa poznatim damama sa estrade 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedan od najpoznatijih domaćih producenata i voditelja Žika Jakšić mnogo puta je bio u centru pažnje javnosti zbog svojih ljubavnih veza sa poznatim ženama sa javne scene.

 

Iza njega su dva braka, a često i sam na svoj račun zna da se našali i kaže da mu je potrebno da ga neko zaštiti od braka.

 

 

Osim Dajane Paunović, koja je u braku sa Žikom Jakšićem bila sedam godina, voditelj je imao još jedan brak. I o njegovom prvom braku se više puta pisalo u medijima, ali njegova prva supruga Snežana nije toliko bila poznata u javnosti.

 

Ipak, tu njegovim ljubavima nije kraj. Ono što retko ko zna jeste to da je Žika bio u emotivnoj vezi sa jednom poznatom pevačicom. U pitanju je niko drugi do Slavica Ćukteraš. 

 

Pre nego što se oženio voditeljkom Dajanom Paunović Žika je ludo bio zaljubljen u Slavicu, koja je tada bila na početku karijere.

 

Žika Jakšić, Dajana Paunović
foto: Damir Dervišagić

 

Zajedno su bili do 2008. godine kada je usledio raskid. Veza pevačice i 20 godina starijeg producenta nije bila tajna, ali nisu voleli da se eksponiraju.

 

- Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lepe uspomene - objasnio je Žika jednom prilikom.ž

 

Ipak, čini se da se ovaj njegov komentar nije dopao pevačici, pa je pre dve godine i ona njemu imala šta da poruči:

 

Slavica Ćukteraš
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio ‘Zvezde Granda’, što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u lepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću - ispričala je Slavica, preneli su domaći mediji. 

 

 

 

makonda-tracker