srećna

"On je moj OSLONAC": Dajana Paunović otvoreno o velikoj ljubavi koja joj se dogodila posle razvoda od Žike Jakšića

7

Iako od rastanka od poznatog producenta čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, Dajana Paunović ne krije da je godinama srećno zaljubljena

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Dajana Paunović, nekadašanja voditeljka i direktorka fondacije koja nosi njeno ime, ovih dana uživa u vrlo srećnom periodu života.

 

Posao joj ide po planu, niže uspehe, a privatno uživa u skladnom porodičnom životu sa sinom Dušanom (10), dok održava i odlične odnose s bivšim suprugom Žikom Jakšićem.


Ipak, u njenom životu postoji još jedan muškarac – njen emotivni partner, s kojim je u vezi godinama. Kako je istakla, upravo je na njegov nagovor i uz njegovu podršku osnovala Fondaciju "Dajana Paunović", koja se bavi osnaživanjem žena.

 

Moj partner je moj oslonac, neko sa kim mogu da podelim sve i u koga imam najviše poverenja. Guramo zajedno već godinama i uživamo – izjavila je ona za Story.


Dajana kaže da je njen sin prihvatio majčinog izabranika i da oni imaju izuzetan odnos.

 

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Dušan zna da su mu roditelji rastavljeni još otkad je imao 4 godine. Ljubav deteta i roditelja je nemerljiva, ali to ne znači da ja ne treba da imam svoj život na način na koji želim, a želim da volim i budem voljen – napominje Dajana.


Kako je istakla, u njihovoj porodici je sve kako treba nakon rastanka od Žike Jakšića, a Dušan se redovno viđa i sa bratom Andrijom, Žikinim sinom iz prvog braka. I ona sama izuzetno ceni Žikinog starijeg sina i srećna je jer se dvojca braće toliko vole.

 

Dajana Paunović
foto: Dragana Udovičić

Andrija je predivan mlad čovek, vaspitan i obrazovan, koji obožava Dušana. Mislim, to obožavanje je obostrano. Drago mi je što imaju jedan drugog – ponosna je Dajana.

 

 

makonda-tracker