Nju je voleo pre Dajane: Ovo je PRVA SUPRUGA Žike Jakšića s kojom ima sina Andriju (FOTO)

0

Poznati voditelj i producent Saša Žika Jakšić se trudi da svoj život drži u tajnosti, ali ono što svi znaju jeste činjenica da iza sebe ima dva braka

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Zbog svoje veze sa dosta mlađom Dajanom Paunović Žika Jakšić je mnogo puta bio u centru pažnje medija. Njihov brak, a onda i razlaz izazvao je ogromnu pažnju javnost.

 

Ipak, ono što se zna jeste i to da je pre Dajane Žika voleo jednu drugu ženu i sa njom dobio sina Andriju. U pitanju je žena po imenu Snežana, koja se gotovo nikada nije pojavljivala sa Žikom u javnosti.

 

 

Nakon što se pre izvesnog vremena pojavila njena fotografija u javnosti, postalo je jasno da Dajana nema nikakve sličnosti sa njom. Snežana nije javna ličnost i ima tamnu kosu, za razliku od Dajane. 

 

Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu. Inače, Andrija živi i radi u Nemačkoj kao enolog i ne zanima ga estrada.

- U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent, prenosi "Grand online".

 

Žika Jakšić, Dajana Paunović
foto: Damir Dervišagić

 

Ipak, ni Žikin drugi brak, koji je sklopio sa Dajanom nije opstao, ali i sa svojom drugom ženom voditelj je ostao u odličnim odnosima. 

 

Nedavno su se u javnosti pojavile određene spekulacije da Žika ima novu devojku, ali se on tim povodom nije oglašavao. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker