plašio se braka

Krije se od javnosti, ima zanimljivo zanimanje: Evo kako izgleda sin iz prvog braka voditelja Žike Jakšića (FOTO)

0

Sin prvenac voditelja Žike Jakišića sada je odrastao čovek koji ima svoju porodicu 

foto: Instagram
foto: Instagram

O braku Žike Jakšića i poznate voditeljke Dajane Paunović se mnogo pisalo. Njihova ljubavna priča je trajala nekoliko godina, a onda su se razišli, ali su ostali u odličnim odnosima.

 

Sa njom Žika ima sina, koji živi sa Dajanom, a kojeg obožava i sa kojim provodi svaki trenutak slobodnog vremena. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da voditelj ima još jednog, starijeg sina Andriju

 

 

On je nedavno sa svojom izabaranicom stao na ludi kamen i tom prilikom je u javnosti govorio o tome šta je to što ga je najviše plašilo, a tiče se ovog velikog koraka. 

 

Na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj Andrija i Jehoslava su izgovorili sudbonosno "da", a nekoliko meseci kasnije su se preselili u Srbiju, i to na Bežanijsku kosu kod voditelja.

 

Andrija je jednom prilikom otkrio da su mu ljudi iz njegove okoline brak predstavili kao zatvor, a na kraju se ispostavilo da je to potpuno netačno... On u svojoj vezi i braku uživa isto, a možda i više nego ranije.

 

Žika Jakšić
foto: Instagram Printscreen

 

Žikin sin Andrija ima neobično zanimanje. O tome je Žika u više navrata govorio u emisiji čiji je voditelj i producent "Nikad nije kasno".

 

Andrija je enolog, stručnjak za vina. On je u Nemačkoj gde je do skoro živeo napravio malu proizvodnju ovog napitka i nazvao ga po emisiji koju njegov otac vodi. 

 

Ponosni voditelj je ovo vino više puta promovisao u svojoj emisiji i s velikim ponosom je govorio o svom sinu prvencu, Andriji. 

 

 

 

 

makonda-tracker