njihova ljubav je prošla sve testove

Zajedno su 45 godina, a jednu od najlepših pesama je otpevao njoj: Kako izgleda supruga Željka Samardžića? (FOTO)

1

Oni uživaju u ljubavi već više od četiri decenije i vole se kao prvog dana.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Poznati pevač Željko Samardžić i njegova supruga Maja su pravi primer skladnog i uspešnog braka koji traje decenijama, a nakon svih izazova koje su prošli, njihova ljubav je samo jača.

 

Oni su sa ćerkama došli iz Mostara i u Beogradu počeli život od nule, a pevač je jednom prilikom otkrio kako mu se Maja dopala već na prvi pogled.

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu - rekao je on jednom za Blic.

 

Njih dvoje i danas uživaju u zajedničkim jutrima, mada Željko priznaje da mu je dosta lakše ako Maja ustane prva.

- Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu - izjavio je tada.

 

Čak je i Marina Tucaković jednu Željkovu pesmu posvetila upravo Maji, radi se o hitu Pokaži mi šta znaš, a Željko je istakao kako upravo tu pesmu posvećuje svim ženama.

Željko i Maja su ponosni roditelji tri ćerke i svoj privatni život uspevaju da zadrže za sebe, a pevač je jednom otkrio i da je na početku veze da bi video Maju, morao da se penje čak na vrh zgrade.

 

 

makonda-tracker