upoznali su se na posebnom mestu

On je tvorac vaših omiljenih serija: Suprug Pauline Manov je poznati pisac i frajer za kojim uzdišu mnoge žene (FOTO)

0

On je napisao vaše omiljene serije i drame, a da to niste ni znali.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Poznata glumica Paulina Manov nas je posebno osvojila ulogom Ljiljane u, sada već kultnom, filmu Toma. Njena ljubavna priča je ponajviše zanimljiva zbog toga što je njen suprug poznati pisac.

 

Serije Kuku Vasa, Ono kao ljubav, Komšije, Biser Bojane, Grupa, Zbornica, samo su neke od projekata pisca Vladimira Đorđevića, koji uživa u braku sa glumicom i imaju dvoje dece, sina Rastka i ćerku Minu.

Jako je interesantan i način na koji su se upoznali, a glumica je sve detaljno opisala. Nakon predstave Ne igraj na Engleze, pre 14 godina, Vladimiri je bio tek treća godina studija, ali i autor pomenute predstave koja je bila sudbonosna za njega. Na proslavi nakon uspešne glume su plesali uz pesmu Slušaj ljubav kako dolazi i tada su se i poljubili. Na kraju večeri, Vladmir je preneo Paulinu preko velike bare i od tada su postali nerazdvojni.

Glumica je imala brojne životne faze koje je prevazišla uz suprugovu pomoć, a na jednom javnom događaju oni su privukli pažnju najviše zbog Vladimirove značajne pojave, pa su mnoge žene komentarisale kako je lep i zgodan.

 

 

makonda-tracker