šokantno

Šer našla novog, 40 godina MLAĐEG dečka: Ima decu sa Amber Rouz i mnogo skandaloznih veza - da li je GORE mogla?!

0

Legendarna pevačica je novog dečka pokazala pre nekoliko dana 

foto: Credit: Courtesy of UGG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: Credit: Courtesy of UGG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Legendarna Šer (76) viđena je kako izlazi iz jednog restorana u zapadnom Holivudu čvrsto držeći za ruku Aleksandra Edvardsa (36) i time je potvrdila nagađanja da ima novu ljubav.

 

U jednom trenutku Edvards je romantično ljubio pevačicinu ruku, a mnogi su primetili i da je veoma pažljiv prema njoj, nakon što joj je rekao da pripazi kako hoda jer je pred njima bio ivičnjak.

 

 

Pevačica je za tu priliku ponela potpuno crni komplet koji se sastojao od širokih crnih pantalona i topa sa kaiševima, lepršavog kaputa i crnih čizama. Edvards je, čini se, bio potpuno usklađen sa svojom novom devojkom, jer je i on odabrao potpuno crnu kombinaciju.

 

Ono što je mnoge zaintrigiralo jeste činjenica da je Aleksadar Edvards čak 40 godina mlađi od nje. Javnosti je postao poznat nakon što se zabavljao sa najpopularnijim rijaliti zvezdama, a vanbračnu decu ima sa Amber Rouz (zabavljala se sa Kanje Vestom), ali i sa Belk Čajnom (zabavljala se sa Robom Kardašijanom).

 

Šer i njen 40 godina mlađi dečko
Šer i njen 40 godina mlađi dečko foto: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Amber Rouz je Aleksadra optužila da ju je varao sa 12 različitih žena, a onda se on uključio uživo na Instagramu i priznao sva svoja neverstva.

 

Novi dečko pevačice Šer nije popularan u Holivudu, jer se smatra serijskim preljubnikom upravo zbog navedenih primera.

 

Šer se još uvek javno nije oglasila povodom navoda o njihovoj ljubavnoj romansi, ali je očigledno da među njima postoji nešto više od muzičke saradnje, jer su u poslednjih nekoliko meseci više puta uslikani zajedno u javnosti dok su razmenjivali nežnosti. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker