u društvu samog krema

Provokativno, a otmeno! Jelisaveta Orašanin ZAPALILA Pariz izdanjem iz kog mogu da uče svetske zvezde

1

Kad si u Parizu, budi Parižanka! Ako pitate srpsku glumicu, zadatak je još izazovniji – nadmaši Parižanke!

foto: jagodenamagli/Instagram
foto: jagodenamagli/Instagram

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, ovih dana uživa u čarima Francuske i, na prvom mestu, Nedelji mode u Parizu.


Jelisaveta je u više navrata pokazala koliko joj prija jedan od najlepših gradova na svetu, a sada su njeni pratioci imali priliku da vide i kako se zvezda filma "Hotel Beograd" i serija "Ubice mog oca" i "Vojna akademija" provela na jednoj od najprestižnijih revija.

 

Srpska glumica uživala je posmatrajući novu kolekciju belgijske dizajnerke En Demelmester, kojoj su prisustvovali još pop diva Šer, italijanski pevač Mahmud i mnogi drugi.

 


Za ovu priliku, naša Jelisaveta odabrala je vrlo šik modnu kombinaciju, koju čine crno odelo sastavljeno od dugačkog blejzera i dubokih pantalona širokih nogavica, zatim skupocena crna tašna i efektan top u obliku grudnjaka koji pridržava tanka metalna kopča. Od samih brendova koje je Jelisaveta imala na sebi zaljubljenicama u modu vrti se um: Stela Mekartni; Mugler, En Demelmester!

 


Sudeći po reakcijama Jelisavetinih pratilaca na Instargramu, njen autfit je pun pogodak, a mi bismo dodali – bravo, bravo, bravo!

 

 

makonda-tracker