koja je njihova tajna?

Zajedno imaju 172 godine, a izgledaju TAKO MLADOLIKO! Znate li ko je majka legendarne Šer?

0

Proslavljena pevačica Šer poznata je po tome što danas, kada ima 76 godina, izgleda decenijama mlađe, a time može da se pohvali i njena majka, i sama poznata pevačica i glumica

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Šer od početka karijere privlači pažnju svojim izgledom, ali se čini da nikada to nije bio slučaj kao danas.


Proslavljena diva je 20. maja obeležila svoj 76. rođendan, a pre nekoliko dana je ponosno pozirala u majici iz nove capsule kolekcije koju je radila u saradnji s modnom kućom Versace i koja je inspirisana njom.

 

Malo je brendova ili ljudi zbog kojih bi slavni Versace promenio svoje ime makar i nakratko, ali je Šer vredna toga, pa je tako kolekcija nazvana "Šerače". Ona je, inače, napravljena u čast Mesecu ponosa, koji se obeležava svakog juna i, u skladu s tim, čuveni logo ove kuće poprimio je dugine boje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cher (@cher)


Na fotografijama je jednako pažnje privukao i Šerin izgled, budući da je pevačica i dalje veoma mladolika i deluje decenijama mlađe, a malo je poznato da je mladolikost nešto što joj je zapisano u genima.


Naime, Šerina majka je čuvena pevačica i glumica Džordža Holt, koja je pre nekoliko dana proslavila 96. rođendan. Otkako je u poznim godinama, Džordžu ne viđamo tako često u javnosti, ali s vremena na vreme Šer podeli neku njihovu zajedničku fotografiju i svi ostanu bez reči — izgledaju kao sestre!

 

Džordža Holt, Šer
foto: NJ / Backgrid UK / Profimedia

Džordža Holt je, inače, zabeležila veliki broj televizijskih i filmskih uloga, a poznata je po izvanrednom glasu. Prvi nastup je imala kad je imala svega šest godina — davne, davne 1932. godine, a osvojila je više takmičenja za mis.

 

Šer
foto: Profimedia

Udavala se pet puta, a prvom suprugu i Šerinom ocu Džonu Sarkisijanu jer dva puta rekla "da". Oni su bili u braku najpre samo godinu dana 1946-1947. godine, da bi se ponovo venčali 1965. Brak je, međutim, i tada potrajao samo godinu dana, ali se još iz njihovog prvog pokušaja rodila njihova mezimica Šer.

 

Šer, Džordža Holt
foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

S glumcem Džonom Sautholom potom je dobila još jednu ćerku, koja je takođe postala glumica, a u pitanju je Džordžen Lapjer.

 

 

makonda-tracker