devojke, obratite pažnju!

Jedna stvar ga izbacuje iz ravnoteže: Milan Marić otkrio šta prvo primeti na ženama

1

Glumac Milan Marić spada u najatraktivnije muškarce naše javne scene, a on obično ne priča o svojoj privatnosti. Njegov ljubavni život posebno interesuje ženski deo publike, a sada je glumac otkrio jedan sićušni deo...

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Popularni glumac Milan Marić jedan je od najangažovanijih domaćih umetnika proteklih godina – on vredno radi u pozorištu, na filmu i zvezda je nekih od najuspešnijih serija proteklih godina, poput "Bese" i "Državnog službenika".


On je uvek raspoložen da priča o svom poslu, ali kada je reč o privatnom životu, s fanovima ne deli previše, pa tako do sada nije komentarisao navode da je u vezi sa ćerkom Dragana Bjelogrlića.

 

Milan je povodom predstojeće hrvatske turneje predstave "Hotel 88" dao intervju u kom se ipak donekle osvrnuo na svoj privatni život, otkrivši da se sigurno bliži trenutak kada će zasnovati porodicu.

 

Milan Marić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Taj trenutak sigurno dolazi, a kad, videćemo. Primetio sam da mi se u poslednje vreme nude isključivo uloge očeva s decom, što tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: "Ajde, ajde, vreme ti je" – našalio se Milan.


Na pitanje šta prvo primeti na ženama odgovorio je:


U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe – objasnio je glumac.

 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Javnosti je poznato svega nekoliko Milanovih veza, uključujući onu sa hrvatskom glumicom Ninom Violić i kopirajterkom Vanjom Bahilj, a on je sada priznao da je u prošlosti i ostavljao i bio ostavljan.


Da. I dobijao sam nogu, i davao je, sve je to za ljude. Svaki raskid je težak jer označava prekid odnosa u koji smo uložili energiju, vreme i veliki deo sebe, ali je istovremeno rasterećujući i oslobađajući kad se odnos pretvori u muku – rekao je on.

 

 

makonda-tracker