da li ste znali?

"Emotivne scene sa Milicom Gojković bile su pravo uživanje": Milan Marić otkriva sve o ulozi Luke i seriji "Besa"

0

Glumca možemo gledati kao pravog negativca, a to će biti pravo osveženje kada je njegova karijera u pitanju.

foto: Radule Perisic/ATAImages
foto: Radule Perisic/ATAImages

Istaknuti glumac Milan Marić koji je moć transformacije pokazao ulogama u tv ostvarenjima i na velikom platnu, iznenadiće publiku likom negativca Luke u seriji "Besa".

 

Ovom prilikom priznao je da li se u privatnom životu vodi parolom da u svakom čoveku možemo pronaći iskru dobrote, ukoliko se dovoljno uđemo u odnos.

 

— Svakako mislim da smo mi svi sivi, ni crni, a ni beli. I da jedino što možemo da uradimo jeste da se trudimo da što više budemo svetlo sivi. Što se Luke tiče, na njegov život su uticale okolnosti koje su ga gurnule na neku stranu na kojoj možda on ni ne želi da bude i sa ljudima sa kojima ne bi želeo da bude, a čiji su postupci kreirali njegov život, budućnost sa kojom sad mora da se nosi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Scene sa Milicom Gojković su bile veoma uzbudljive, te Milan za Blic otkriva kako je raditi sa koleginicom koju poznaje od detinjstva.

 

— Baš zato što se poznajemo toliko dugo i što ne radimo prvi put nam je bilo mnogo lakše da se prepustimo istraživanju, kreiranju i da imamo poverenje jedno u drugo. Milica je divna glumica i divna partnerka u kadru, tako da te emotivne scene su, što se mene tiče, bile pravo uživanje raditi.

 

Ostvarenje "Besa" prikazala ga je u nekom novom svetlu, te Marič ističe šta ga je privuklo da prihvati ulogu.

 

— Uzevši u obzir da sam prosao proces stvaranja serije nemam uzbuđenje oko toga šta će se desiti. Ali postoji ogromno uzbuđenje da vidim kako se sve ono što smo uradili upakovalo u finalni proizvod i još veće uzbuđenje da vidim i čujem reakcije publike. Privukla me je, pre svega, priča i način na koji se ona upetljava i raspetljava, ekipa koja je stvarala ovu seriju i na kraju ta zajednička ideja oko toga šta je i ko je Luka — rekao je glumac za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

 

 

makonda-tracker