neobična priča

Ko je žena Čede Jovanovića? Ružica Đinđić je ZNALA da su rođeni jedno za drugo i pre nego što su se upoznali

1

Poznati političar je sa osmehom na licu pričao o tome kako su se žena s kojom je zasnovao veliku i srećnu porodicu i on upoznali i kako je osvojila njegovo srce 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Domaći mediji javili su danas da se u domu političara i lidera LDP-a Čedomira Jovanovića dogodilo nasilje, odnosno da su se njegova supruga Jelena i on "potukli", piše Blic.


Političar je za ovaj list istakao:


Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim.


Kućna pomoćnica para negirala je da je došlo do bilo kakvog sukoba između Jovanovića, a Jelena je potom za Republiku i sama demantovala ove tvrdnje.


Ovome stvarno nema kraja. Ja sam u šoku šta čitam. Suprug i ja smo se vratili sa romantičnog putovanja iz Sarajeva gde smo proslavljali godišnjicu naše veze – objasnila je ona.

 

Kako je supruga Čedomira Jovanovića dodala, njih dvoje nadaju se novom potomstvu.


Ja mog muža volim najviše na svetu i u procesu smo pravljenja petog deteta. Žao mi je što moja deca moraju da čitaju ove budalaštine i da se potresaju – rekla je Jelena.

 

1 / 5 Foto: Instagram


Čeda Jovanović u braku je s Jelenom od 2003. godine, a zavoleli su se u danima kada je političar važio za jednog od najpopularnijih neženja u Beogradu. I dok su žene vikale "Čedo, oženi me", on je imao oči samo za jednu – Jelenu Savić.


Ona je, inače, ćerka poznatog neonatologa Mijata Savića, koji je bio blizak prijatelj s ubijenim srpskim premijerom Zoranom Đinđićem, Jovanovićem saradnikom.

 

Jelenini roditelji bili su vrlo bliski sa Zoranom i Ružicom Đinđić. Kada je Jelena imala 13‒14 godina, Ružica je imala običaj da mi, kada se sretnemo, kaže da treba da je upoznam i da će ona za koju godinu biti super devojka. Govorila mi je: "Nemoj da gubiš vreme sa tim tvojim curama po Beogradu". Jelena je osam godina mlađa od mene. Pre nego što je došlo do fatalnog susreta nekoliko puta smo se sreli u stranci, ništa posebno. Posle preuzimanja izbornog štaba Demokratske stranke odlučio sam da podmladim stranku, a među dve stotine mladića i devojaka, koji su popunili formular, nalazilo se i Jelenino ime. Bili su mi zanimljivi njeni odgovori iz upitnika, pa sam pomislio da moram da razgovaram sa njom –  rekao je pre nekoliko godina za magazina "Azra".

 

Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović
foto: Instagram

Kako je ispričao u "Sceniranju" na Kurir TV-u, Jelena se šalila u svom formularu, a lako je moglo da se dogodi da on uopšte ne padne u njegove šake.

 

– Bilo je pitanje šta misliš o sebi, a ona je odgovarala: da sam lepa, zanimljiva, bezobrazna... Radila bih u stranci sve da nađem nekog ko mi se sviđa... Ona se zezala, a taj formular su dali meni, da sam došao kasnije oni bi ga bacili. Već na prvom sastanku stranke sam znao ko je ta devojka – rekao je Jovanović.

 

On je za "Azru" istakao da je najpre sve teklo sporo, a da je 5. oktobar 2000. za njega i po pogledu ljubavi bio sudbonosan.

 

Čedomir Jovanović, Čeda Jovanović, Jelena Jovanović, Jelena Savić
foto: Aleksandar Jovanović

– Naravno, nisam joj posle tog sastanka predložio da izađemo, već sam povukao "obe ručne" i rekao sebi: "Ovde nemoj da napraviš neku glupost". Držali smo se na distanci sve do noći uoči 5. oktobra. Zoran i ja smo se razdvojili jer smo čuli da će nas te noći hapsiti, pa je on bio na jednoj lokaciji, a ja sam bio na drugoj, gde je bila i Jelena. Tada sam joj rekao: "Slušaj, ovo već traje predugo, a pošto sam, čini mi se, došao do kraja života koji sam živeo do sada, daj da uradim nešto što vredi, ako stvarno bude kraj". Od tog trenutka smo zajedno – ispričao je Čeda svojevremeno.


Par, inače, ne priča često o svojoj intimi i ljubavi, ali se često pojavljuju zagrljeni na javnim događajima. Zajedno imaju četvoro dece: Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

 

 

makonda-tracker