savršene

Izdužuju noge i zrače SEKSEPILOM: Nina Badrić i ove sezone ima ČIZME na kojima bi joj pozavidela i Kejt Midlton (FOTO)

2

Nina Badrić važi za jednu od najbolje obučenih pevačica u regionu, a ovog puta je nadmašila sva očekivanja 

foto: Instagram
foto: Instagram

Čuvena hrvatska pevačica Nina Badrić često je u centru pažnje medija ne samo zbog odličnih vokalnih sposobnosti, već i zbog modernog i ženstvenog stila oblačenja.

 

Pred svaki nastup ona dugo razmišlja o odevnoj kombinaciji koju će poneti pred svojom publikom i znate šta - gotovo da je nepogrešiva.

 

 

Mnoge žene svakodnevno isčekuju da vide njen novi stajling, a često je i kopiraju. Ovog puta za izbor je pao na proverenu kombinaciju koju je ona iznela baš kao što to čine svetski poznate zvezde. 

 

Ona je iskombinovala jednostavnu crnu usku haljinu do kolena sa sakoom u istoj boji i ultgramodernim crnim čizmicama od antilopa sa vrhom od kristalčića.

 

Istim takvim kristalima optočena je i peta čizmica što je celoj kombinaciji dalo posebnu dozu elegancije. Celu kombinaciju upotpunila je crnom elegantnom tašnom, a kosu je uvila u blage talase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Ovakve čizme savršene su za večernje izlaske, prijeme, ali i nastupe. Ova odevna kombinacija odlično stoji svakoj ženi i u njoj svaka žena može da izgleda elegantno i prefinjeno.

 

Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, voli da nosi salonke i čizme sličnog modela, a jedne ovakve bi sigurno i ona mogla da ponese u predstojećim jesenjim danima. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker