DA LI STE ZNALI?

Spojile ih tragične sudbine: Kako su se upoznali i zavoleli Milena Popović i Igor Jurić?

0

Vest da su Milena Popović i Igor Jurić u vezi za kratko vreme je postala jedna od najaktuelnijih tema.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Udovica Olivera Ivanovića, Milena, i Igor Jurić, obelodanili su svoju vezu zajedničkom fotografijom koju je objavila Milena uz reč "podrška", međutim vrlo brzo ju je i obrisala.

 

Oni nisu želeli da komentarišu bilo kakve navode, ali od tada njihova veza je postala glavna tema u Srbiji. Svi su primetili koliko Milena lepo izgleda i da se na njenom licu vidi sreća i zaljubljenost, dok je izvor Blica otkrio kako ovaj par već godinu dana živi zajedno.

Ono što je mnoge zanimalo jeste kako su se upoznali njih dvoje i kako je došlo do početka romanse. Naime, gostovali su zajedno u jednoj emisiji, a ono što ih je dodatno zbližilo su tragedije koje su ih pogodile.

 

Jurić je već bio razveden kad je otpočeo novu vezu, a srećni par živi u Novom Sadu.

- Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere - otkrio je pomenuti izvor.

 

Podsetimo, Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana. Igor Jurić je osnivač Fondacije "Tijana Jurić", nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, koja je tad imala 15 godina, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

 

 

makonda-tracker